Prodej chaty, Mnichovice, Na Vráži, 21 m2 (ID: 2222680)

Na Vráži, Mnichovice

4 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 731 Kč /za měsíc

(Zájemce provizi RK neplatí)

Prověřené firmy v Mnichovicích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zprostředkování prodeje rekreační chaty o ploše 21 m² s celkovou plochou pozemku 1 101 m² se vzrostlými stromy s nádherným výhledem do okolí ve vyhledávané obci Mnichovice, ležící v okresu Praha – východ. Pozemek zahrnuje parcely č. 1428/20 a 1428/12, st. 268 a st. 811.

Chata s evidenčním číslem umožňuje celoroční užívání. Vytápění na tuhá paliva nebo el. přímotop. K atraktivitě nemovitosti přispívá i kompletní zasíťování, kdy chata je napojena na městský vodovod, kanalizaci a elektřinu a přípojka na plyn je na hranice pozemku. K dispozici je nádrž na pitnou nebo užitkovou vodu o objemu 2 000 l.

Jedná se o mírně svažitý pozemek lichoběžníkového tvaru s příjezdovou komunikací, která není průjezdová a navazujícím lesem, který je zárukou klidu, soukromí a nezaměnitelného rázu krajiny. Navíc jsou zde naprosto úžasná rána spojená s východem slunce. Díky jihovýchodní orientaci je pozemek krásně slunný po celý den.

Pozemek přístupný po veřejné komunikaci. V územním plánu města je pozemek vedený jako B – bydlení v krajině a umožňuje výstavbu rodinného domu. Koeficient zeleně je 0,8. Na ploše 1 000 m² musí být min. 800 m² zeleně, tedy může být zastavěná plocha 220 m². Maximální výška stavby od nejnižšího přilehlého bodu okolního terénu je 7 m po hlavní římsu. Od bodu nad hlavní římsou je možné stavět střechu šikmou nebo plochou, případně je možno upravit a rozšířit stávající chatu formou přístavby.

Na pozemku je ještě dřevěná kolna o zastavěné ploše 28 m² pro úschovu nářadí či materiálu.

V obci je kompletní občanská vybavenost ZŠ, MŠ Lesní školka, Pošta, zubní lékař, veterinář, lékárna, prodejny potravin, večerky, restaurace, sportovní areál, letní kino a 200 m od pozemku dětské hřiště.

Vlakové nádraží Mnichovice je ve vzdálenosti pouhým 600 m (5 min. chůze nebo 1 min. autem) s přímou návazností na centrum města Prahy a vlakové stanice Říčany, Uhříněves, Horní Měcholupy, Hostivař, Zahradní město, Eden, Vršovice a Hlavní nádraží. V samotném centru Prahy budete za 38 min. Vlakové spoje jsou na trase i do Benešova a to za 24 min. V obci je MHD linky 685, 490 a 489.

Mnichovice jsou dobře dostupné i po dálnici D1 sjezd Strančice nebo Mirošovice.

Zájemce nehradí provizi RK!
Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.
V případě zájmu Vám rád zajistím atraktivní financování nemovitosti.

Pokud Vás tento atraktivní pozemek zaujal, zavolejte mi a rád Vám toto příjemné místo osobně představím. Těším se na setkání s Vámi.
Milan Šámal

Parametry domu

Cena
4 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Zájemce provizi RK neplatí
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Na Vráži, Mnichovice
ID
20240702
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
21 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1101 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Milan Šámal

Ing. Milan Šámal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Mnichovicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti