Prodej chalupy, Dolní Krupá, 153 m2

Dolní Krupá

3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc

(Včetně kompletních právních služeb, advokátní úschovy kupní ceny a provize RK.)

Prověřené firmy v Dolní Krupé

Informace k domu

***PROHLÍDKY DO 11.9. POZASTAVENY Z DŮVODU JEDNÁNÍ O REZERVACI S VÁŽNÝM ZÁJEMCEM***PROVĚŘOVÁNÍ HYPOTÉKY***
Nabízíme k prodeji tradiční chalupu v tichém a romantickém prostředí polosamoty na Vysočině. Chalupa stojí na vlastním rozlehlém a krásném pozemku o celkové velikosti 2 108 m² obklopeném přírodou. Nemovitost sestává ze zděné chalupy 116 m2 (vnitřní podlahová plocha cca 80m2), stodoly (48 m2), dřevěné chaty (25 m2) a rozlehlých zahrad se vzrostlými stromy i s vlastním přístupem k Břevnickému potoku. Zahrada a chalupa je od sousedů odcloněná vlastní chatou, stodolou a vzrostlými keři, od cesty pak terénní vlnou a díky tomu nabízí plné soukromí a prostor pro relaxaci, chalupaření a zahradničení. Na zahradě se nachází úrodné záhony pravidelně hnojené kompostem, zahrada je oplocená a tedy chráněná před mlsnou zvěří. Z chalupy a ze zahrady je výhled do louky a na les za loukou v protilehlém svahu. Atmosféru místa dotváří mohutná lípa za chalupou.

Chalupa byla doposud pravidelně užívaná, je v obyvatelném stavu, ale doporučujeme počítat s rekonstrukcí, která dává budoucím majitelům příležitost upravit interiér i exteriér podle vlastních představ a potřeb. Stodolu lze využívat mimo jiné pro parkování auta. Do staveb nezatéká, nicméně celkový stav odpovídá stáří objektu. Chata je obyvatelná, ale taktéž ve stavu vhodném k rekonstrukcí. Voda z vlastní 20 m vrtané studny, vytápění je lokální na tuhá paliva s ústředním rozvodem a radiátory.

Místo je ideálním útočištěm pro ty, kteří hledají klid a soukromí, únik před horkem velkých měst, typickou krajinu Vysočiny, avšak s dobrou dopravní dostupností. Udržované koupaliště s tobogány je 10 minut autem. Přístup na pozemek je z místní asfaltové komunikace, která je v zimě udržovaná, avšak celoročně je na ní velmi malý provoz. Obec Dolní Krupá je vzdálena 3 min. autem nebo 40 minut pěší procházkou (2 km) a najdete zde základní občanskou vybavenost, zejména obchod s potravinami. Město Havlíčkův brod, kde lze najít kompletní vybavenost včetně nemocnice, supermarketů a restaurací, je vzdáleno 15 minut autem (10 km). V místě je také k dispozici služba sekání trávníku.

Krásné místo, velmi doporučujeme.
Prohlídky po domluvě s makléřem.

Parametry domu

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně kompletních právních služeb, advokátní úschovy kupní ceny a provize RK.
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Dolní Krupá
ID
0218-NP05874
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
153 m2
Plocha nemovitosti
2108 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Lubomír Polášek

Lubomír Polášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Dolní Krupé (okr. Havlíčkův Brod)?

Podobné nemovitosti