Prodej bytu 2+kk, Teplice, Novoveská, 57 m2

Novoveská, Teplice

4 886 800 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 289 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

V zastoupení developera přinášíme možnost koupě nadstandardních bytů 2+kk+B v osobním vlastnictví.

Byty jsou navrženy pro minimální provozní náklady a maximální kvalitu a komfort. Pyšní se vysokým standardem provedení. V interiéru naleznete luxusní velkoformátové obklady a dlažby a luxusní italské dřevěné dveře v provedení s výškou 2,1 metru.

Ohřev TUV a vytápění je řešeno úsporným bytovým výměníkem z dálkového rozvodu tepla. Moderní terminál u vchodu umožňuje rezidentům vstup do domu pouhým naskenováním obličeje. Celý areál je uzavřen, dovnitř vstupují pouze rezidenti a jejich návštěvy. Moderní technologie, dostatek parkovacích míst, oplocené dětské hřiště, klidná a žádaná lokalita.

Nové byty v lázeňském městě Teplice nabízí pohodlné bydlení pro páry i rodiny s dětmi, s plnou občanskou vybaveností v bezprostřední blízkosti, vč. nedalekého řetenického lesoparku. Bytové jednotky mohou být zajímavé také pro investory, kteří hledají příležitosti pro dlouhodobé uložení prostředků do kvalitních novostaveb.

Ke každému bytu lze přikoupit sklepní kóji, garážové nebo parkovací stání.

3P Bydlení pro Vás zajistilo nezávislý technický audit od certifikovaného stavebního auditora, který je ke stažení na webu nemovitosti. Na webu nemovitosti také naleznete srovnání měsíčních nákladů při pořízení bytu v této novostavbě, staršího bytu v osobním vlastnictví a staršího bytu v družstevním vlastnictví.

Pro přesnější výběr bytu navštivte stránky nemovitosti, odkaz naleznete ve videu.

Parametry bytu

Cena
4 886 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 7. 2024
Adresa
Novoveská, Teplice
ID
224072003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
66 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nell Kadlecová

Nell Kadlecová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Teplicích?

Podobné nemovitosti