Prodej bytu 3+1, Česká Lípa, Na Nivách, 83 m2

Na Nivách, Česká Lípa

Rezervováno
Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1 s balkonem a zahradou, 83m² v cihlovém domě
Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 3+1 a celkové ploše 83 m² ,který se nachází ve druhém patře cihlového domu. Jedná se o klidnou a vyhledávanou lokalitu v těsné blízkosti centra města s výbornou občanskou vybaveností – obchody, školy, veřejné instituce, restaurace, parky a další služby jsou na dosah ruky.
Tento byt s balkonem a zahradou za domem nabízí nejen dostatek prostoru, ale také zajímavou dispozici.
Byt prošel částečnou výměnou podlah a je v dobrém stavu, což vám dává jedinečnou příležitost si v budoucnu interiér zrekonstruovat podle vašich představ. Můžete se nastěhovat ihned a postupně si byt přizpůsobovat svým potřebám a vkusu. Obývací pokoj (24m2) a ložnice (18m2) jsou orientovány na jihozápad a kuchyň (7m2),pokoj (17m2) a koupelna s wc na severovýchod. Z obývacího pokoje, ložnice a balkonu je výhled do zahrady, která se nachází za domem. Ta umožňuje relaxaci, pěstování a tvoří příjemné zázemí pro rodinné grilování či hraní s dětmi. Byt zahrnuje prostornou chodbu s množstvím úložných prostor a další úložné možnosti nabízí zděný sklep.
Dům má nová okna, díky kterým je v bytě klid a byl také zateplen, což přispívá k nižším nákladům za vytápění. Parkování je možné přímo před domem.
Tento byt je ideální volbou pro rodiny s dětmi, páry i jednotlivce, kteří hledají pohodlné bydlení s výbornou dostupností. Přijďte se podívat na tento výjimečný byt a přesvědčte se na vlastní oči o jeho kvalitách. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Na Nivách, Česká Lípa
ID
0224-NP01324
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Kristýna Andělová

Kristýna Andělová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v České Lípě?

Podobné nemovitosti