Prodej rodinného domu, Bradlec, Jižní, 221 m2

Jižní, Bradlec

18 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 88 118 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právního servisu)

Prověřené firmy v Bradlci

Informace k domu

Prodej rodinného domu, pozemek 1959 m², Bradlec, ul. Jižní. Nabízíme Vám ke koupi útulný rodinný dům 6+1 se zahradou v obci Bradlec u Mladé Boleslavi.
Dům z r. 2009 je postaven na mírně svažitém pozemku s celkovou výměrou 1959 m² a nádherným výhledem do okolí.

Užitná plocha domu činí 221 m².
Dispozice: 1.NP: zádveří, chodba s vestavěnými skříněmi, šatna, spíž, technická místnost, toaleta se sprchovým koutem, pokoj pro hosty, obývací pokoj s jídelnou a krbem, kuchyně, schodiště do 2.NP: prostorná galerie, dva dětské pokoje, ložnice, pracovna, velká koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou, bidetem a saunou.

Vytápění zajištěno plynovým kotlem, pro maximální komfort je v celém domě instalováno podlahové topení. Lze využívat i krb v obývacím pokoji, který navodí příjemnou atmosféru.

Dům nabízí moderní vybavení a při výstavbě byly použity velmi kvalitní materiály. Podlahové kratiny: kvalitní plovoucí podlaha a dlažba. V přízemí jsou ve všech místnostech francouzská okna s venkovními roletami či žaluziemi na elektrické ovládání. Ve 2.NP jsou střešní okna s roletami. V ložnici a dětském pokoji je zabudována klimatizace.
Dům je rovněž vybaven kamerovým a profesionálním zabezpečovacím systémem s napojením na PCO. U domu se nachází elegantní terasa s posezením, na kterou se dostaneme z kuchyně i obývacího pokoje.
Okrasná udržovaná zahrada se pyšní vzrostlými stromy a keři, nechybí ani zavlažovací systém a osvětlení. V letních měsících můžete využívat velký bazén. V dolní části zahrady je jezírko se zátiším, ideální místo pro relaxaci a odpočinek.
Součástí je i zimní zahrada s posezením, skleník, garáž pro dvě auta a další dvě parkovací stání na pozemku.

Obec Bradlec je žádanou vyhledávanou lokalitou. Nachází se nedaleko CHKO Českého ráje v těsné blízkosti města Kosmonosy a města Mladá Boleslav, kde najdeme veškerou občanskou vybavenost. Atraktivní poloha obce zajišťuje komfortní bydlení v blízkosti přírody. V místě MŠ, soukromá ZŠ, MHD, sportovní areál, restaurace, potraviny, dva zatopené lomy s možností koupání. Výborná dostupnost do Prahy po D10.

Pro bližší informace a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat, těším se na Vás!

Parametry domu

Cena
18 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Jižní, Bradlec
ID
2759
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
221 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
221 m2
Plocha nemovitosti
1959 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK BOHEMIA s.r.o.

náměstí 14. října 1307/2, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Jaroslava Řešátková

Jaroslava Řešátková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bradlci?

Podobné nemovitosti