Prodej rodinného domu, Doksy, Dvořákova, 160 m2 (ID: 2224964)

Dvořákova, Doksy

5 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 258 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Doksech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinné vilky v atraktivní lokalitě nedaleko centra Doks. Dům je v zástavbě dalších rodinných domů v klidné ulici – Dvořákova. Je obklopen krásnou a udržovanou zahradou, pozemek je rovinatý a díky tújím, které lemují pozemek ze 2 stran, je zde naprosté soukromí. Třetí stranu pozemku tvoří garáž s dílnou, letní kuchyní , 2 částečně zděnými kolnami a zastřešenou pergolou. Na zahradě je skleník a záhony s trvalkami, okrasnými keři a stromy. Celkový pozemek je 755m2, užitná plocha cca 160m2 a zahrada 425m2.
V přízemí domu je kotelna, koupelna a WC, kuchyň a 2 pokoje. Je zde schodiště do patra, kde jsou další prostorné 3 ložnice. Před ložnicemi je prostorná chodba, kde je schodiště na půdu. Půda se užívá na odkládání. Z chodby je vstup do 2 ložnic, jedna ložnice je průchozí. Dům je částečně podsklepen.
Je zde studna a do domu je zavedena obecní voda, elektřina , kanalizace a na hranici pozemku je plyn.
Dům je v turisticky vyhledávané oblasti Kokořínska a Máchova Kraje. Tato oblast je vyhledávanou lokalitou pro turisty, rekreanty a i milovníky historie. Historie na Vás dýchá díky hradům Houska, Bezděz, Kokořín, Jestřebí, Helfenburk, Chudý hrádek a Starý Berštejn. Doksy jsou hojně využívané k rekreaci a sportovnímu vyžití – Máchovo Jezero, Ronov, Lysá Skála, Dubová Hora, Hradčanské stěny, Mšenské pokličky, Dubské Skály pro horolezce a další.
Je zde školka, škola, obchody, restaurace, kavárny, kino a další občanská vybavenost. Spojení do České Lípy, Mnichova Hradiště je vlakem i autobusem.
Velkou předností je, že si můžete nemovitost zrekonstruovat podle svých představ.
Veškeré podrobnosti ohledně technického stavu a financování vám ráda přednesu osobně při nezávazné schůzce.

Parametry domu

Cena
5 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Dvořákova, Doksy
ID
655
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
755 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PrimaReal

Rumjancevova 696/3, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Vanda Hrubešová

Vanda Hrubešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Doksech (okr. Česká Lípa)?

Podobné nemovitosti