Prodej rodinného domu, Křenovice, Polní, 224 m2

Polní, Křenovice

18 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 501 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, včetně provize)

Prověřené firmy v Křenovicích

Informace k domu

Nabízím k prodeji precizně provedený rodinný dům dispozičně 5+kk s garáží a zastřešeným bazénem v obci Křenovice. Rodinný dům leží na pozemku o výměře 1027 m2 s celkově zastavěnou plochou 247 m2. Podlahová plocha nabízené nemovitosti činí 223,61 m2 včetně terasy ( 23,19 m2). Dům se nachází ve slepé, dopravně bezpečné ulici Polní 748. Nabízená nemovitost splňuje energetickou třídu C.

Dispozice domu: Za vstupními dveřmi se nachází chodba (5,85 m2), ze které je přístupné samostatné WC (1,62 m2). Z chodby vstoupíme do vzdušného, nadstandardně prostorného obývacího pokoje (43,46 m2) s kuchyňským koutem ( 8,35 m2). Obývací pokoj je centrálním místem domu, odkud se dostaneme následně dále do dalších obytných částí domu. Po pravé straně, při vstupu do obývacího pokoje, vcházíme dveřmi do koupelny (11,72 m2) se sprchovým koutem WC a vstupem do šatny (7,48 m2), přes kterou vcházíme do ložnice. Francouzskými dveřmi z ložnice vcházíme na terasu se zastřešeným bazénem. Vracíme se zpět a dveřmi se dostáváme do obývacího pokoje. Pokračujeme dále, míjíme velký jídelní stůl a vcházíme na chodbu, odkud postupně navštívíme šatnu s vestavěnými policemi ( 4,32 m2), koupelnu s WC ( 6,47 m2) a další tři pokoje : ( 1. pokoj - 12,58 m2, 2. pokoj -12,17 m2, 3. pokoj - 10,23 m2). Než opustíme dům, nesmíme opomenout skvěle řešenou místnost sloužící k uskladnění potravin - spíž (3,81 m2) , jenž je přístupná z kuchyně a přes kterou se dostaneme do technické místnosti a následně až do garáže. Skvělé dispoziční řešení nabízené nemovitosti není jedinou její předností. Dům je doladěný do poslední detailu i technologicky.

Vytápění rodinného domu je zajištěno tepelným čerpadlem. Topení je teplovodní podlahové. Sekundárním zdrojem tepla je krbová vložka s výměníkem, která je napojena na centrální otopný systém. Pro snížení tepelné ztráty a zajištění vysoké kvality vzduchu je v celém rodinném domě rekuperační systém. Současně pro udržení tepelného komfortu je dům klimatizovaný. Nechybí profesionální zabezpečení domu od společnosti Jablotron včetně kamerového systému. Na pozemek se vjíždí z obecní komunikace přes bránu s antracitovou hliníkovou výplní. Oplocení pozemku je provedeno pletivem v kombinaci s živým plotem. Zpevněné plochy jsou provedeny ze zámkové dlažby. Podlahy obytných prostor jsou pokryty vinylovou podlahou v jednotném tónu, ladící k celkovému designu interiéru. K funkčnosti a kráse designu celého domu přispívají také dřevěná okna Janošík, jenž jsou symbiózou poznatků starých truhlářských mistrů s nejmodernějšími technologiemi. Všechna okna jsou osazena předokenními žaluziemi, které je možné ovládat přes mobilní aplikaci. Za domem je k dispozici zastřešený venkovní bazén se slanou vodou o rozměru 6 x 3 m. V blízkosti bazénu se nachází zděný, podsklepený zahradní domek s odvětráváním.

Více informací u makléře. V případě potřeby je možnost zajistit financování.

Parametry domu

Cena
18 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, včetně provize
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Polní, Křenovice
ID
00221
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
224 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
1027 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
146 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. David Raus

Ing. David Raus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křenovicích (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti