Prodej rodinného domu, Janov nad Nisou, 388 m2

Janov nad Nisou

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Janově nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nově nabízím na prodej skvělou příležitost nejenom pro investory ale i pro větší rodiny, které hledají ke koupi nemovitost, která je chytí za srdce a stane se na dlouhá léta středobodem veškerého rodinného dění. Jedná se o rodinný dům, který se pyšní svým umístěním v centru Janova nad Nisou s výhledem do údolí. Ranní káva na zimní či letní terase za zurčení horského potůčku, a pak jen vystoupit z domu a ocitnout se na svahu nebo cyklostezce. Večer si ugrilovat na zahradě, osvěžit se v bazénu, zahrát si kulečník a sledovat nádhernou krajinu a západ slunce se skleničkou vychlazeného vína – no není to pohádka?

Popis RD: Přístup k RD z roku 1930 je po asfaltové komunikaci.
Jedná se o samostatně stojící RD se dvěma nadzemními podlažími a podkrovím pod sklonitou střechou. Na zahradě je velký bazén a venkovní sezení s možností grilování.

1.NP: hlavní vchod, vchod z přístavby, chodba se schodištěm, sklad, dílna, garáž, jídelna
(denní místnost), předsíň, spíž, kuchyň, toaleta, koupelna, 1x obytná místnost, prosklená terasa, sauna. Před vchodem venkovní pergola s krbem.
2.NP: chodba se schodištěm, 1 x toaleta, předsíň, koupelna, šatna, 3 x obytná místnost,
úklidová místnost.
Podkrovní byt 2+1: chodba se schodištěm, kuchyň, koupelna s toaletou, 2 x obytná místnost,
šatna, lodžie.

Objekt je zděný, založený na základových pasech, vodorovné konstrukce – sloupy trámové dřevěné, svislé konstrukce jsou masivní zděné v tl.50–70 cm. Stropy jsou trámové s podhledem. Střecha je sedlová z dřevěného vázaného krovu, krytina z asfaltových šablon. Klempířské prvky jsou provedeny z měděného a pozinkovaného plechu. Vnitřní omítky jsou štukové. Vnější omítka je dvouvrstvá stříkaná. Schodiště je kamenné a v podkroví dřevěné. Dveře jsou dřevěné plné. Okna jsou plastová s dřevěným dekorem osazená dvojskly. Podlahy obytných místností jsou převážně dřevěné s koberci. Podlahy ostatních místností jsou převážně z keramické dlažby. Vytápění je ústřední s kotlem na tuhá paliva a tepelným čerpadlem vzduch-voda. Elektroinstalace je 220 a 380 V, hromosvod je proveden. Je proveden rozvod studené a teplé vody, ohřev vody el. bojlery + nově fotovoltaika. Objekt je napojen vodovodní přípojkou na vrtanou studnu, splaškové vody jsou likvidovány plastovým septikem přes zemní filtr do místní vodoteče.

Nízké provozní náklady: zálohy na elektřinu 3 500, -Kč/měsíc, uhlí cca 50 000, -Kč/sezona, odvoz komunálního odpadu cca 2 000, -Kč/rok.

Lokalita: Nabízejí se zde zejména výborné podmínky pro aktivní odpočinek a sportovní aktivity: jen 2 km vzdálený Ski Areál Severák, lanový park, cyklostezky, dětské hřiště, pumptrack atd. Ve městečku je veškerá občanská infrastruktura: autobusová zastávka, pošta, obecní úřad, zdravotní středisko, knihovna, policie, obchody, restaurace atd.

Ráda Vám pomůžu s financováním.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Janov nad Nisou
ID
0201-NP02825
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
388 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
388 m2
Plocha nemovitosti
870 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Tatiana Černická

Tatiana Černická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Janově nad Nisou?

Podobné nemovitosti