Pronájem pokoje, Chlumec nad Cidlinou, 30 m2 (ID: 2225751)

Chlumec nad Cidlinou

9 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Chlumci nad Cidlinou

Informace k bytu

Rádi bychom Vám nabídli pro Vaše zaměstnance případně obchodní partnery, ubytování formou pronájmu lůžek v bytě na náměstí v Chlumci nad Cidlinou, který prošel kompletní rekonstrukcí. Cena za lůžko/noc 300,- Kč.
Jedná se celkem o pět pokojů s celkovou kapacitou 27 lůžek, kde jsou počty 3+5+5+4+10. Na pokoji se nachází lůžko, noční stolek, lůžkoviny, povlečení, ručník a osuška. Ke každému lůžku náleží uzamykatelná skříňka. U klíčů ke skříňce je i klič ke vstupním dveřím do domu.
Sociální zařízení je v počtu 3x WC, 1x koupelna, kde jsou umístěny dva sprchové kouty.
Kuchyňská linka se spotřebiči, trouba, mikrovlnná trouba, vybavení kuchyně nádobím, 3 stoly.
Součástí bytu je i velká terasa pro letní relax.
Cena za pronájem lůžka bude stanovena na základě délky ubytování. Pronajímáme jednotlivcům, skupinám i firmám. V případě delšího smluvního vztahu by se jednalo o ubytování bez DPH, při krátkodobém ubytování je nutné k ceně připočítat příslušnou sazbu DPH.
V případě zájmu o ubytování nás můžete kontaktovat na tel. číslech 733 533534, 737 500400
e-mail: info@ubytovnachlumec.cz

Parametry bytu

Cena
9 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
22. 7. 2024
Adresa
Chlumec nad Cidlinou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
30 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Martin Chour

Martin Chour

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu pokojů v Chlumci nad Cidlinou?

Podobné nemovitosti