Pronájem skladu, Zvíkov, 750 m2

Zvíkov u Lišova

27 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Měsíční nájemné neobsahuje zálohy na el. energii a vodu.)

Prověřené firmy v Zvíkově

Informace k nemovitosti

Dobrý den,
společně s majitelem hledáme nového nájemce do této zemědělské, skladovací nebo výrobní zděné haly umístěnou na okraji obce Zvíkov, 11 km vzdálenou od nájezdu na dálnici D3, tudíž i nedaleko města Lišov a České Budějovice. K hale je možné využít i zpevněné manipulační plochy okolo haly, a dále část prostor pod ocelovým přístřeškem. Tyto plochy umožní další prostory například pro skladování. V případě potřeby a po následné domluvě s majitelem je možnost využít i travnaté plochy o výměře 1500 m2, které náleží k objektu.

Stavba jako taková prošla částečnou rekonstrukcí a byly na ni provedeny následující úpravy: vysoko zátěžová betonová leštěná podlaha, plechová střecha, manuální vrata a vestavba kanceláře v hale. Objekt je připojen na veřejný vodovod. Odpad může být řešen septikem. Odvod dešťové vody je řešen trativodem. Hala stojí na pozemku dle územního plánu vedený jako zastavitelné plochy s funkčním využitím plochy výroby a skladování zemědělské.

Měsíční nájemné činí 27.000,- Kč/měsíc + zálohy na el. energii a vodu (výše záloh se bude odvíjet od využití). Kauce ve výši 40.000,- Kč se skládá pronajímateli při převzetí předmětu nájmu. Jednorázová provize RK ve výši jednoho nájmu navýšenou o DPH 21% se hradí při rezervaci ploch a je hrazena nájemcem samostatně.

Hledáme nájemce, kteří by se o prostory řádně starali a udržovali je. Jsme otevřeni jednání případným stavebním úpravám nemovitosti a finanční kompenzace (např. formou sníženého nájemného na určitou dobu).

Tak pokud vás vše zaujalo a prostory by vám vyhovovali, určitě se mi ozvěte a domluvíme si prohlídku. Mějte se hezky a těším se na slyšenou a na viděnou, Bártlová.

Parametry nemovitosti

Cena
27 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Měsíční nájemné neobsahuje zálohy na el. energii a vodu.
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Zvíkov u Lišova
ID
12890
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
686 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
750 m2
Plocha zahrady
1500 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Komunikace
Betonová, Zpevněná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Anika Bártlová

Anika Bártlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Zvíkově (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti