Prodej pozemku pro bydlení, Velemín - Dobkovičky, 1346 m2

Velemín, Dobkovičky

1 000 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 5 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Velemíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Exkluzívně nabízíme prodej stavebního pozemku o výměře 1669 m2 v obci Velemín -části obce Dobkovičky. K dispozici jsou i pozemky s jinou výměrou.

Pozemek je velmi mírně svažitý a nabízí výhled na nádherné České středohoří. Je zde dostatek prostoru pro vaše stavební plány. Vodovodní, kanalizační a elektro přípojky přímo na pozemku ušetří náklady a zjednoduší výstavbu. Klidná lokalita: Ideální pro ty, kteří hledají klid a soukromí, ale s dostupností občanské vybavenosti.

Přístup k pozemku je po zpevněné obecní komunikaci.

K pozemku není povinný termín výstavby a lze jej pořídit i jako investici do budoucna.

V obci Velemín je mateřská a základní škola. Z obce je autobusové i vlakové spojení. Výhodou je nedaleký nájezd na dálnici D8, tím i přijatelné vzdálenosti do Prahy 65 km, Ústí nad Labem 20 km, německá hranice 40 km.

Rádi Vám sdělíme další potřené informace potřebné k uskutečnění snů o vlastním bydlení

Parametry pozemku

Cena
1 000 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Velemín, Dobkovičky
ID
01042
Plocha nemovitosti
1346 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miroslav Somr

Miroslav Somr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velemíně?

Podobné nemovitosti