Prodej obchodního prostoru, Prostějov, Kostelní, 299 m2

Kostelní, Prostějov

12 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 188 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Prostějově

Informace k nemovitosti

Nabízíme výhradně k prodeji prostorný dům na komerční využití na ulici Kostelní v centru Prostějova. Celková zastavěná plocha objektu je 111 m². Cihlový dům ve velice dobrém stavu disponuje 3. patry, z nichž jsou momentálně všechna využita jako kanceláře. K dispozici je též prostorný sklep pro další účely. Každé patro má jednotlivé vstupy do kanceláří, což zajišťuje pohodlný a efektivní provoz pro potenciální nájemce.

Celková rozloha 1. patra je 86,7 m², 2. patra 80,2 m², 3. patra 80,2 m² a sklep má rozlohu 52,3 m².

V 1. PP se nachází sklep o dispozici 37 m², kotelna 6,8 m², chodba 4 m², schodiště 4,5 m².
V 1. NP nalezneme prodejnu/kancelář o rozměru 56,4 m², vstup 5,7 m², sklad 9,6 m², schodiště 8,1 m², předsíň a sociální zařízení 4,2 m², WC 1,5 m² a úklidová místnost 1,2 m².
V 2. NP je kancelář o dispozici 50 m², archív 10,1 m², schodiště 7,1 m², chodba 6,1 m², předsíň a sociální zařízení 4,2 m², WC 1,5 m², úklidová místnost 1,2 m².
Na 3. NP se nachází kancelář o dispozici 50 m², archív 10,1 m², schodiště 7,1 m², chodba 6,1 m², předsíň a sociální zařízení 4,2 m², WC 1,5 m², úklidová místnost 1,2 m².

Zajímavým prvkem této nemovitosti je možnost přestavby 2. a 3. patra na bydlení, což otevírá široké možnosti využití a zvyšuje atraktivitu pro investory hledající zajímavé a perspektivní projekty. Díky umístění přímo v centru města je zajištěna dostupnost všech potřebných služeb a občanské vybavenosti. V neposlední řadě je k dispozici dostatečné parkování pro zaměstnance a návštěvníky, což je v dnešní době klíčovým faktorem při výběru vhodného pracovního prostoru. Součástí domu je zabezpečovací systém. Samotná budova je ve skvělém stavu a nabízí možnost využití pro podnikání nebo pronájem.

Energetická náročnost budovy - prozatím uvedeno G, bude upraveno po vystavení aktuálního PENB.

Celkově je tato nemovitost ideální volbou pro investory hledající stabilní a perspektivní investiční příležitost v centru Prostějova.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
S financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry nemovitosti

Cena
12 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 7. 2024
Adresa
Kostelní, Prostějov
ID
5170
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
299 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
110 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Tereza Krajíčková

Bc. Tereza Krajíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Prostějově?

Podobné nemovitosti