Prodej chaty, Raškovice, 75 m2

Raškovice

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu)

Prověřené firmy v Raškovicích

Informace k domu

Prodej roubené chaty k trvalému bydlení nebo k luxusní rodinné rekreaci v Raškovicích. Chata z roku 1999 byla v roce 2018 pečlivě kompletně zrekonstruována - nové přípojky a rozvody vody, elektřiny a plynu, nová střešní krytina Lindab, nové obložení chaty. Okna jsou dřevěná s dvojskly. Vytápění a ohřev vody kondenzačním kotlem Vaillant. Kuchyňská linka na míru je vybavena indukční varnou deskou, digestoří, horkovzdušnou troubou, mikrovlnnou troubou, vestavnou lednicí, granitovým dřezem a podsvětlením. Koupelna se sprchovým koutem je společná s toaletou. V ložnicích a v předsíni jsou vestavné skříně.

Dispozice:

1.PP: obývací pokoj, ložnice, technická místnost, menší sklep.

1.NP: kuchyň, obývací pokoj, koupelna s WC, předsíň, schodiště do patra.

2.NP: 2 menší ložnice.

Chata je vybavena klimatizací, zabezpečovacím zařízením s kamerovým  záznamem a meteostanicí. Vytápění a zabezpečovací systém jsou na dálkové ovládání. V domě je připojení k internetu.

Pozemek je zcela vyrovnán, nově celooplocen, s nerezovou automatickou vjezdovou branou a vstupní brankou. Na pozemku je zateplená dílna s krytým stáním pro automobil, dvě krytá posezení a skleník v AL konstrukci s automatickým větráním.

Zahrada byla navržena architektem a je bezúdržbová. Je osázena ovocnými a okrasnými stromy a keři. Na pozemku je rovněž připraven záhon. Trávník je sečený automatickou sekačkou Husquarna.

Sousedé jsou výborní. Vedle chaty je autobusová zastávka na znamení, která je na vlastním pozemku a byla rovněž zrekonstruována ve stylu chaty. Místo je krásné, s výhledem na okolní hory, centrum obce je nedaleko. Okolo nedaleké řeky Mohelnice vede cyklostezka.

Doporučuji prohlídku této vyjímečné nemovitosti.

Parametry domu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
25. 7. 2024
Adresa
Raškovice
ID
BKDM 58624
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
702 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Kuchařová, s.r.o.

Řeznická 31, Frýdek-Místek, Frýdek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Kuchařová Barbora

Kuchařová Barbora

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Raškovicích?

Podobné nemovitosti