Prodej bytu 1+kk, Brno, Soudní, 32 m2

Soudní, Brno

3 552 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 928 Kč /za měsíc

(Možnost převzetí aktuálního hypotečního úvěru se sazbou 2,39%. Cena je uvedena včetně provize RK, advokátní úschovy i nákladů na vklad na KN.)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte malý byt téměr v samotném centru Brna, nebo se poohlížíte po vhodné investici? Tak právě pro Vás tu máme tuto novinku!

Útulný byt 1+kk o rozloze 32 m², situovaný v 5. nadzemním podlaží bytového domu nedaleko samotného centra Brna na ulici Soudní.

Tento byt je ideální jak pro jednotlivce, tak pro páry hledající pohodlné a cenově dostupné bydlení v těsné blízkosti centra města. Vzhledem k rostoucí poptávce po menších bytových jednotkách v této lokalitě je byt zároveň ideální investiční příležitostí. Byt je aktuálně již několikátým rokem pronajímán velmi spolehlivému platícímu nájemci.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny s vanou a WC, a vstupní chodby. Kuchyňská linka je vybavena potřebnými spotřebiči, včetně elektrického sporáku a lednice. Byt je vytápěn elektrickým přímotopem.

V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost jako jsou obchody, restaurace, fitness centra, lékárny a zdravotní zařízení. Díky výbornému dopravnímu spojení se rychle dostanete do centra Brna i do okolních městských částí.

Velkou výhodou je také možnost převzetí aktuálního hypotečního úvěru se sazbou 2,39% s fixací do roku 2027.

Pokud Vás tento byt zaujal, neváhejte mne kontaktovat a domluvit si prohlídku.

Součástí našich služeb je kompletní právní servis včetně advokátní úschovy kupní ceny a doporučení exkluzivního financování. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106409.

Parametry bytu

Cena
3 552 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Možnost převzetí aktuálního hypotečního úvěru se sazbou 2,39%. Cena je uvedena včetně provize RK, advokátní úschovy i nákladů na vklad na KN.
Aktualizováno
1. 8. 2024
Adresa
Soudní, Brno
ID
N106409
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
32 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
32 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Beata Grůzová

Beata Grůzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti