Prodej pozemku, Oslavička, 557 m2

Oslavička

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně provize)

Prověřené firmy v Oslavičce

Informace k pozemku

Zprostředkujeme Vám prodej pozemku v těsné blízkosti rybníka o velikosti 557 m2. Dle územního plánu se
předmětná parcela nachází v nezastavěném území s rozdílným způsobem využití NS – plochy smíšené nezastavěného území
Hlavní využití:
· Plochy převážně trvalých travních porostů a rozptýlené zeleně v krajině využívané především k zemědělským účelům s významným podílem na ekologické stabilitě území a na utváření krajinného prostředí.
Přípustné:
· Trvalé trávní porosty, orná půda, zahrady, krajinná zeleň, solitérní a liniová zeleň, roztroušené lesíky.
· Vodohospodářské stavby a zařízení (vodní plochy a toky).
· Stavby, zařízení a opatření pro ochranu přírody a krajiny, zvyšující ekologickou a estetickou hodnotu území, prvky územního systému ekologické stability krajiny.
· Stavby, zařízení a opatření pro snižování nebezpečí ekologických a přírodních katastrof a pro odstraňování jejich důsledků, např. protipovodňová a protierozní opatření.
· Stavby, zařízení a opatření, které zlepší podmínky využití nezastavěného území pro účely rekreace a cestovního ruchu (například cyklistické stezky, hygienická zařízení, ekologická a informační centra a stavby, které s nimi bezprostředně souvisí).
· Stavby a zařízení veřejné dopravní a technické infrastruktury, účelové komunikace, přípojky.
Podmíněně přípustné:
· Stavby, zařízení a jiná opatření pro zemědělství, které jsou nezbytné pro obhospodařování zemědělské půdy v nezastavěném území, pastevectví apod. (silážní žlaby, ohradníky, přístřešky pro dobytek), pokud nedojde k narušení zájmů ochrany přírody a krajiny.
· Stavby a zařízení pro výkon práva myslivosti, pokud nedojde k narušení organizace zemědělského půdního fondu a k narušení ochrany přírody a krajiny.
· Oplocení zahrad v návaznosti na zastavěné území.
· Oplocení, pokud je nezbytné pro chovné a pěstební účely a pokud nedojde k narušení krajinného rázu, zájmů ochrany přírody a krajiny a narušení organizace ZPF.
· Zalesnění zemědělských pozemků, zřizování lesních školek, pokud nedojde k narušení zájmů ochrany ZPF.
Nepřípustné:
· Stavby, zařízení a opatření, které přímo nesouvisí s hlavním využitím plochy a nejsou uvedeny jako přípustné nebo podmíněně přípustné.
Pro více informací kontaktujte realitní makléřku.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně provize
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Oslavička
ID
02035
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
557 m2
Komunikace
Neupravená

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Kůpová

Lenka Kůpová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Oslavičce?

Podobné nemovitosti