Prodej rodinného domu, Kašperské Hory, 142 m2 (ID: 2229062)

Kašperské Hory

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Kašperských Horách

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Prodej domu v malebném horském městečku Kašperské Hory
Nabízíme k prodeji prostorný dům se dvěma samostatnými bytovými jednotkami typu 2+1 o celkové podlahové ploše 142 m². Každá jednotka disponuje dvěma pokoji a kuchyní, což poskytuje ideální podmínky pro vícegenerační bydlení, případně investiční záměr. Dům se nachází v klidné lokalitě s nádhernými výhledy na okolní krajinu.

Hlavní výhody této nemovitosti:
Ideální pro rodinu nebo investici: Dvě samostatné bytové jednotky nabízejí skvělé možnosti pro vícegenerační bydlení nebo pro pronájem, čímž můžete zajistit pravidelný příjem.

Krásné horské prostředí: Kašperské Hory jsou oblíbeným místem pro milovníky přírody, turistiky, cyklistiky i zimních sportů. Šumava vás okouzlí svým čistým vzduchem a klidem.

Dobrá dopravní dostupnost: Přestože se nacházíte v srdci přírody, do okolních měst a turistických atrakcí se snadno dostanete autem nebo veřejnou dopravou.

Kompletně zařízený dům: Nemovitost je plně vybavena nábytkem a základními spotřebiči, což umožňuje okamžité nastěhování nebo zahájení pronájmu. Možnost úpravy vybavení je dle dohody.

Příjemné venkovní posezení: K domu náleží dvůr, kde si můžete užít relaxaci, grilování nebo společné chvíle s rodinou. O teplo a ohřev vody se stará úsporné tepelné čerpadlo, což přináší nižší provozní náklady.

Tento dům nabízí skvělou kombinaci bydlení v přírodě a investičního potenciálu. Pokud máte zájem o prohlídku nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné detaily. Ev. číslo: 30865.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Kašperské Hory
ID
30865
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
142 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
94 m2
Podlahová plocha
142 m2
Plocha nemovitosti
720 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
1 kWh/m2 za rok
Balkon
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Marcel Jelínek - Manažer pobočky

Marcel Jelínek - Manažer pobočky

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kašperských Horách?

Podobné nemovitosti