Prodej chaty, Řetová, 35 m2

Řetová

1 165 000 Kč HYPOTÉKA od 5 552 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Řetové

Informace k domu

Prodej chaty v osadě Mandl - Řetová

Nabízíme Vám ke koupi rekreační chatu s vlastním pozemkem v žádané rekreační oblasti Mandl u Řetové, okres Ústí nad Orlicí. Ten kdo hledá klid, lesy a možnost koupání v nedalekém rybníce, vše najde právě zde.

Předmětem prodeje je dřevěná chata, kde se nachází prosklená terasa se vstupem do chaty, pokoj ve tvaru L, kde je část k posezení, kuchyň a lůžková část. Chata je ve spodní zděné části částečně podsklepena. Vytápění kamny na tuhé palivo, je zde zavedena elektřina, odpad do septiku.

Na pozemku který je součástí prodeje nalezneme ještě jednu dřevěnou stavbu, která je vhodná pro ubytování návštěv nebo pro soukromé využití. Dále na pozemku najdeme posezení u ohniště, nebo část pozemku pro vlastní parkování. Celková plocha pozemku včetně

zastavěné plochy je 904 m².

Klidné a slunné místo vhodné k rekreaci pro houbaře, rodiny s dětmi, turisty a veškeré milovníky přírody. Pěkný výhled do okolí.

Litomyšl 11 km, Ústí nad Orlicí 7 km a Česká Třebová 9 km. Financování Vám rádi zajistíme. V případě zájmu o prohlídku nás kontaktujte.

Parametry domu

Cena
1 165 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
25. 7. 2024
Adresa
Řetová
ID
RB 37
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
35 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
26 m2
Plocha nemovitosti
904 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radko Bartoš

Radko Bartoš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Řetové?

Podobné nemovitosti