Prodej rodinného domu, Komárov, Jiráskova, 256 m2

Jiráskova, Komárov

13 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 337 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Komárově

Informace k domu

Prodej novostavby prostorného rodinného domu v oblíbené přírodní lokalitě na úpatí Brdské vrchoviny.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji reprezentativní dům, ve kterém se snoubí čistý design a moderní technologie.

Tento samostatně stojící cihlový dům je umístěn v klidné části obce a disponuje panoramatickým výhledem do okolí. V rámci jeho výstavby byl kladen důraz na kvalitní provedení s využitím těch nejmodernějších technologií.

Dispozice domu je řešena velmi efektivně. V přízemí se nachází skutečně prostorný obývací pokoj s kuchyní, spíže, ložnice, koupelna, technická místnost a šatna. Z obývacího pokoje je veden vstup na plánovanou terasu. V patře jsou pak k dispozici tři ložnice se šatnami, technická místnost s možností využití jako další menší ložnice, toaleta a dvě prostorné koupelny.

K domu přiléhá garáž s elektrickými vraty pro zaparkování dvou osobních vozidel a motorek, s možností nabíjení elektrovozidel. V celém domě je k dispozici velké množství úložných prostor.

Velkým benefitem této nemovitosti jsou její nízké provozní náklady. K domu je vypracován Průkaz energetické náročnosti s kategorií A. K dispozici jsou kompletní inženýrské sítě. Vytápění a ohřev vody jsou řešeny prostřednictvím tepelného čerpadla.

Je také hotová příprava na instalaci solárních panelů s napojením na bojler s kapacitou 300 l.

Ve všech místnostech a garáži je instalováno podlahové topení. Komfortní úklid v domě zajišťuje centrální vysavač značky Husky. V domě jsou instalovány kompletní rozvody pro zabezpečovací systém.

Interiér domu působí díky jeho orientaci a velkým francouzským oknům s trojskly světlým dojmem. Tepelný a světelný komfort je zajištěn předokenními roletami.

Nemovitost je již téměř kompletně dokončena. Aktuálně probíhá proces kolaudace. Původním majitelem nemovitosti budou ještě instalovány interiérové dveře, lišty, osvětlení, sanita, zábradlí na schodišti, podhled v technické místnosti a dokončena elektroinstalace a terénní úpravy pozemku.

Mezi finalizační úpravy, které budou realizovány již novým majitelem patří vybudování vstupní brány, oplocení pozemku a terasy, instalace umyvadel, sprchové stěny a videotelefonu, finální úprava povrchu v garáži, stěna v kuchyni a dokončení zahrady.

K domu náleží prostorný pozemek, ke kterému je již vypracován projekt na vybudování zahrady.

Městys Komárov je strategicky umístěný mezi Prahou a Plzní a poskytuje veškerý komfort pro pohodlné bydlení. K dispozici je kompletní občanská vybavenost. Pro trávení volného času lze využít místní letní kino, víceúčelové sportoviště nebo dětské hřiště.

Jedna z dalších výhod je také perfektní dopravní dostupnost. Dojezdová vzdálenost do Prahy i Plzně je shodně 30 minut jízdy autem.

Hlavní výhody tohoto domu jsou:

1) Strategické umístění
2) Moderní design a technologie
3) Nadstandardní vybavení

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Parametry domu

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 7. 2024
Adresa
Jiráskova, Komárov
ID
KJIR01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
256 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1134 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Salesplan, s.r.o.

Na Hřebenkách 2288/72, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Polách

Petr Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Komárově (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti