Prodej rodinného domu, Ledeč nad Sázavou, Na Žižkově, 120 m2

Na Žižkově, Ledeč nad Sázavou

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ledči nad Sázavou

Informace k domu

Dovolujeme si vás oslovit s nabídkou prodeje rodinného domu z poloviny 30. let 20. století v Ledči nad Sázavou na adrese Na Žižkově 425.
Ledeč nad Sázavou leží na obou březích Sázavy, jedná se o starobylé klasické město s 5000 obyvateli s náměstím, památkami a historickým centrem na něž navazují obytné čtvrti. V okolí je krásná příroda středního toku Sázavy, čistá krajina, ale i dobrý dojezd nejenom do Prahy ale i okolních měst.
Dům samostatně stojí na pozemku v úhrnné velikosti 578 m2, pozemek je udržovaný vyrovnaný a je z něj pěkný výhled do okolí. Jedná se o klidnou ulici rodinných domků a vilek.
Z ulice je vjezd do zděné garáže která má 24 m2, před domem je předzahrádka. Nemovitost je částečně podsklepena, vchod je přes prostornou verandu. V přízemí je hala ze které se jde na schody do podkroví, koupelny a dvou obytných místností. V podkroví je jedna větší místnost a zbytek půdního prostoru umožňující vestavbu dalších pokojů.
Okna jsou špaletová dřevěná, střecha plechová Satjam dělána nová v roce 2024.
Dům má ústřední topení, vlastní kotel na plyn a napojení na vodovod, kanalizaci a el. Na dům navazuje prostor dílny a kolny který do budoucná lze využít jako pergolu či klidovou zónu za domem.
Celkově je dům určen k modernizaci která započala opravou střechy.
Nemovitost je vhodná pro financování z hypotéčního úvěru bylo by možné využít některý případný dotační titul bez právních vad a zástav.

Parametry domu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 7. 2024
Adresa
Na Žižkově, Ledeč nad Sázavou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
578 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KP reality

Vodičkova 791/41, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Vilém Přibyl

Vilém Přibyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ledči nad Sázavou?

Podobné nemovitosti