Prodej bytu 4+kk, Křtiny, 115 m2 (ID: 2231394)

Křtiny

3 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 727 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Křtinách

Informace k bytu

Pokud hledáte bydlení v obci s dobrou dostupností do Brna, Blanska či Vyškova, v krásné krajině Moravského krasu, tak pro Vás bude tento byt zajímavý. Byt se nachází v centru městyse Křtiny, s výhledem na místní zámek s parkem a poutním kostelem - dílem J.B. Santiniho Aichla. A když budete chtít vyrazit za hranice obce, všemi směry dojdete krásnou přírodou k nějaké jeskyni. V létě se pak můžete jet vykoupat do rybníku v nedalekých Jedovnicích nebo na místní koupaliště.
Byt má dispozici 4+kk (115m2) a je umístěný v patře rodinného domu, kde jsou pouze dva byty. Po vstupu do domu projdete společnou halou a vyjdete po schodišti k bytu, kde vstoupíte do chodby, ze které jsou vstupy do všech místností. K bytu patří i terasa (9m2) a balkon (6m2) s výhledem na kostel a vstup na střechu. Byt je po částečné rekonstrukci - plastová okna, podlahy. Vytápění plynové - společné pro oba byty, voda a kanalizace jsou obecní. Parkování je možné u domu. Byt je ihned obyvatelný, ale jistě si ho rádi přizpůsobíte svým představám. Co třeba z terasy udělat zimní zahradu pro chvíle odpočinku? Fantazii se meze nekladou.
Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v blízkosti přírody, přitom s dostupností k občanské vybavenosti.
Financování nemovitosti pomůžeme zařídit.

Pro bližší info a domluvení prohlídky jsem pro vás k dispozici na telefonu i emailu. Tak neváhejte, ať vás někdo nepředběhne.
Kupní cena neobsahuje zprostředkovatelský poplatek ve výši 5% + DPH

Parametry bytu

Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 7. 2024
Adresa
Křtiny
ID
24-02-22b
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
115 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ochodek Estates

Brodek u Konice 126, Brodek u Konice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Miroslav Němeček

Miroslav Němeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Křtinách?

Podobné nemovitosti