Prodej pozemku pro bydlení, Jakubčovice nad Odrou, 1064 m2

Jakubčovice nad Odrou

1 649 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 863 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jakubčovicích nad Odrou

Informace k pozemku

BO! Reality Vám nabízí k prodeji stavební pozemek v klidné části obce Jakubčovice nad Odrou jen 3 km od města Odry.
Tento pozemek o celkové ploše 1064 m² nabízí skvělou možnost výstavby vašeho vysněného domova. Okolí je bohaté na občanskou vybavenost, včetně školy, školky, zdravotnických zařízení, pošty, supermarketu a kompletní sítě obchodů a služeb.

Elektřina je zde k dispozici ve standardním napětí. Voda se nachází na hranici pozemku. V části obce, kde se pozemek nachází se bude budovat kanalizace, která je momentálně ve stádiu stavebního povolení, dočasně je možné vyřešit kanalizaci pomocí ČOVky. Zpevněná vozovka a dostupnost veřejné dopravy, včetně vlaku, silnice a autobusu, zajišťují pohodlné spojení s okolím. Tato nabídka představuje ideální příležitost pro stavbu vašeho nového domova v prostředí plném klidu a přírodní krásy.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
1 649 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 8. 2024
Adresa
Jakubčovice nad Odrou
ID
5185
Plocha nemovitosti
1064 m2
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Prudil

Jan Prudil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jakubčovicích nad Odrou?

Podobné nemovitosti