Prodej rodinného domu, Záhoří, 140 m2

Záhoří

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Záhoří

Informace k domu

Dovolte mi nabídnout Vám k prodeji tuto mimořádnou nemovitost, registrovanou jako chráněnou kulturní památku.
Chalupa se nachází na západní straně severní části obce nedaleko návsi, v blízkosti průjezdné komunikace, odkud se výrazně pohledově uplatňuje nádherně zdobený štít.
Jedná se o chalupu postavenou v roce 1864, která má dochovaný selskobarokní volutový štít se štukovou výzdobou, s lidovými motivy. Výjimečná je plastická výzdoba s madonou v horní části, Sv. Janem Nepomuckým uprostřed a lidové ozdobné prvky. Původní vnitřní dispozice stavení je zachována. Památkový význam objektu je umocněn zachovalou světnicí a klenutou chodbou, kuchyní a dvěma pokoji.
Nespornou výhodou nemovitosti je opravená střecha a sanované základy domu. Půdní prostory domu mohou být využity na stavbu podkrovních pokojů.
Odpad je řešen pomocí septiku a elektrický přívod dosahuje standardních 230 V.
Tato malebná usedlost nabízí ideální kombinaci historického kouzla a možností vlastní úpravy. Prostorný pozemek poskytne novým majitelům nekonečné možnosti a prostor k relaxaci či aktivitám ve venkovském prostředí. Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají autentické bydlení s bohatou historií.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Záhoří
ID
0061-NP02678
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
555 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you II

Kolbenova 942/38a, Praha 9

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Radek Wagner

Radek Wagner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Záhoří (okr. Písek)?

Podobné nemovitosti