Prodej pozemku pro bydlení, Pardubice, 574 m2

Pardubice - Staré Čívice

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Pardubicích

Informace k pozemku

Nabízím k prodeji krásný stavební pozemek o rozloze 574 m2 ve Starých Čívicích. Výstavbu na tomto pozemku je možno zahájit ihned - již je vydáno stavební povolení.

K patě pozemku jsou přivedeny rozvody NN, splašková kanalizace a vodovod.

Podmínkou pro prodej pozemku je výstavba rodinného domu Canaba - Ideal o velikosti 5+1 s podlahovou plochou 132,3 m2. Tento rodinný dům je vhodný pro 4 - 5 člennou rodinu a patří k nejvyhledávanějším projektům společnosti CANABA.

Staré Čívice jsou součástí města Pardubice. Do centra města se autem dostanete za 13 minut, autobusem za 23 minut. Ve Starých Čívicích se nachází Zámek Staré Čívice s oborou pro daňky a v okolí najdete spoustu rybníků a pískoven, které můžete využít k procházkám nebo koupání.

Parametry pozemku

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 7. 2024
Adresa
Pardubice - Staré Čívice
ID
01440
Plocha nemovitosti
574 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Micková

Ing. Lucie Micková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pardubicích?

Podobné nemovitosti