Prodej bytu 3+kk, Algorfa, Španělsko, 72 m2

Algorfa, Španělsko

6 894 250 Kč /za nemovitost

(bez DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Apartmán Zante se nachází v resortu La Finca Golf Resort, exkluzivním a privilegovaném místě na jižním pobřeží Costa Blanca, v nové rezidenci Mar Egeo. Byty v této rezidenci jsou rozmístěny ve třech blocích po dvou podlažích.

Námi představovaný přízemní apartmán má vlastní zahradu z obou stran. Nádherná kuchyň v moderním stylu s materiály nejvyšší kvality je navržena tak, aby splňovala všechny vaše potřeby z hlediska designu a funkčnosti. Open space kuchyně vytváří prostorné a světlé prostředí pro vaši rodinu a přátelé.

Obě ložnice obsahují vestavěné skříně pro maximalizaci úložného prostoru, koupelny jsou plně vybaveny umyvadlem, zrcadlem, sprchovou zástěnou a podlahovým vytápěním pro vaše maximální pohodlí. Klimatizace ve všech pokojích apartmánu.

V rezidenci se nachází společná komunitní zahrada s nejrůznějšími rostlinami, prostor pro houpací sítě a velký bazén, kde si můžete užívat nádherné dny pod středomořským sluncem.

K dispozici parkovací stání s úložným prostorem za příplatek 6 tis. Euro. Apartmán Zante je bezpochyby ideální volbou pro ty, kteří hledají klidný a exkluzivní životní styl v prestižním golfovém rezortu jen 20 minut jízdy od nejkrásnějších pláží Costa Blanca. Vzdálenost z letiště Alicante – 35 minut, La Zenia Boulevard nákupní centrum – 20 minut.

Parametry bytu

Cena
6 894 250 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
bez DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Algorfa, Španělsko
ID
98240603
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
72 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vladimír Vach

Vladimír Vach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti