Prodej bytu 2+1, Bohušovice nad Ohří, Brozanská, 49 m2

Brozanská, Bohušovice nad Ohří

1 579 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 525 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Bohušovicích nad Ohří

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji útulný byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 (49,72m2) v posledním 3. patře bytového domu bez výtahu. Byt se skládá z malé vstupní chodby z které vedou dveře do koupelny s toaletou, umyvadlem a vanou, pak malá kuchyně, pokoj s parketami a následně atypický skosený dlouhý pokoj sloužící jako ložnice. Bytový dům se nachází v příjemné lokalitě nedaleko náměstí.. K bytu náleží 2 sklepy, a na dvorku ještě uzamykatelná komora např.na uskladnění horských kol. Společný dvorek s malou zahrádkou je společný pro všech šest bytů v domě. Bohušovice nad Ohří disponují komplexní občanskou vybaveností - škola, školka, obchody, bus MHD, vlak, pošta, lékárna, kino atd.. Výhodou je poloha nedaleko města Litoměřice i výborná dostupnost Prahy po dálnici D8.
V bytě není plyn, vytápění je pomocí ústředního elektrického kotle. Nízké náklady na bydlení. V domě bydlí většinou klidní a starší lidé.
Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody s možností procházek. Bohušovice nad Ohří svou polohou jsou v blízkosti větších měst jako jsou Litoměřice (5 km), Lovosice (8 km), Roudnice nad Labem (13 km) a hlavní město Praha po dálnici D8 pouze (61 km).
S nejvýhodnějším financováním a dalšími možnostmi Vám rádi pomůžeme. Průkaz energetické náročnosti: G, skupina energetické náročnosti budovy může být změněna po přepracování průkazu.
Jestliže Vás tato nabídka zaujala, neváhejte zavolat a domluvit si prohlídku, rád Vás touto nemovitostí provedu. Kuchyně a pokoj není focen, dochází nyní k rekonstrukci a úklidu.

Parametry bytu

Cena
1 579 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 7. 2024
Adresa
Brozanská, Bohušovice nad Ohří
ID
23351
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
49 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
166 m2
Podlahová plocha
49 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Martin Vajgert

Martin Vajgert

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Bohušovicích nad Ohří?

Podobné nemovitosti