Prodej rodinného domu, Terezín - Nové Kopisty, 179 m2

Nové Kopisty

11 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 281 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Terezíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nově v naší nabídce naleznete moderně řešený dům, který byl vystavěn v obci Nové Kopisty nedaleko Litoměřic. Dům je plně zařízený a bez nutných změn v rekonstrukci či další výstavbě. Stačí jen zakoupit a s rodinou spokojeně bydlet.

Dům se nachází na okraji menší obce v klidné vilové výstavbě. Celková zastavěná plocha činí úctyhodných 179 m2. Přilehlý pozemek, který je součástí prodeje, má téměř 2 000 m2. Při příjezdu k domu si všimnete moderního vzhledu a promyšlenosti do posledního detailu. Při vstupu projdete menší předzahrádkou, vedle níž se nachází příjezdová cesta s pojezdovou bránou a s dostatkem místa pro parkování.

Tento dům má kvalitní fasádu se silnými stěnami, které vysoce převyšují avizované zateplení v energetické dokumentaci. Tento dům má celkovou dispozici 4+kk, součástí interiéru je však také několik přilehlých a technických místností: o prostor pro všechny členy rodiny tedy nebude nouze.

Obývací pokoj má moderní a minimalistický vzhled. Součástí pokoje je tepelný krb, jídelní kout, vstup na zahradní terasu a také přístup do plně zařízeného kuchyňského prostoru. Kuchyňský kout disponuje moderními vestavěnými spotřebiči a dostatkem pracovního prostoru. V této kuchyni naleznete také menší vinotéku, samozřejmostí je myčka na nádobí, lednice, sklokeramická deska na vaření či spižírna.

Dům disponuje dalšími separátními místnosti. Do první místnosti vstupujete z průvodní chodby, na tuto místnost dále souvisle navazuje ložnice. Naproti těmto místnostem naleznete koupelnu s toaletou a sprchovým koutem. Další místnost pokračuje z obývacího pokoje, kde vstoupíte do prostorné ložnice se šatnou a další koupelnou s velkou vanou a toaletou.

Chodba dále navazuje na technickou místnost, ve které se nyní nachází pračka a sušička. Z této místnosti vstoupíte do garáže s technickým zákoutím, případně ještě do další místnosti s dostatkem prostoru pro všechny sezónní předměty, nářadí či jiné vybavení.

V zadní části domu se nachází zahrada, na kterou se dostanete skrze obývací pokoj anebo prostřednictvím technického výstupu ze zadní zahradnické místnosti. Zahrada disponuje dostatkem místa pro budoucí instalaci bazénu či okrasných záhonků. V samotné zadní části je připravena zemědělská zahrada k plnému užití, případně ještě plechová garáž s vybavením pro údržbu zahrady.

Objekt disponuje všemi inženýrskými sítěmi. O teplo se stará podlahové topení v celém domě a o ohřev vody plynový kondenzační kotel. Dům je nyní plně vybaven a veškeré vybavení může po dohodě s majitelem v domě zůstat. Celá zahrada je připravena na systém závlah, který se dá připojit do centrální závlahy na užitkovou vodu. Dům disponuje kompletní dokumentací včetně všech revizních zpráv.

Tento moderní dům je vhodný pro opravdu vážné zájemce, kteří využijí všechny aspekty nemovitosti pro sebe, pro svou rodinu, ale i pro všechny návštěvníky. V případě dalších informací či zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
11 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 7. 2024
Adresa
Nové Kopisty
ID
332
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
137 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
179 m2
Podlahová plocha
179 m2
Plocha nemovitosti
2000 m2
Plocha zahrady
1800 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
120V, 230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Štěrková, Zpevněná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Dobrá realitka

Dobrá realitka

Velká Dominikánská 102/23, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 75 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslav  Pokorný

Mgr. Miroslav Pokorný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Terezíně (okr. Litoměřice)?

Podobné nemovitosti