Prodej rodinného domu, Ústí nad Labem - Sebuzín, 370 m2

Sebuzín

25 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 143 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nově v naší nabídce naleznete ke koupi luxusní rodinný dům, který se nachází na okraji obce Sebuzín mezi Litoměřicemi a Ústím nad Labem. Rodinný dům je situovaný do dispozice 5+1, nachází se mimo zástavbu a je nadstandardně vybaven.

Dům o užitné ploše 274 m2 stojí na pozemku o velikosti více než 2 300 m2. Z pozemku máte nádherný výhled do klidného okolí, např. na blízkou řeku Labe. Tento moderní dům disponuje krytým a vyhřívaným bazénem, vlastním ovocným sadem anebo také kompletním bezpečnostním systémem, který je zavedený v celém domě.

Při vstupu do objektu naleznete prostorný kuchyňský kout s jídelnou, který je propojený také s velkým obývacím pokojem. Dále naleznete v přízemí také technickou místnost, samostatné WC a krásnou koupelnu s další toaletou, případně také garáž, která je v současnosti využívána spíše jako skladová místnost. V horním patře objektu naleznete několik samostatných místností, které v současnosti slouží jako ložnice, pokoje pro hosty a také jako dětské pokoje. V patře dále najdete další dvě koupelny s toaletou anebo také vstup na prostornou terasu, ze které máte skvělý výhled do klidného okolí. Objekt je částečně také podsklepený.

Tento luxusní rodinný dům byl postavený z kvalitních cihel a betonu, který je vkusně přiznaný. Nemovitost je vybavena technologií Chytrý dům, díky které můžete všechny systémy domu ovládat pohodlně ze svého telefonu, případně dále rekuperací. Dům je vytápěný tepelným čerpadlem společně s krbovými kamny a tepelnými vrty o hloubce až 80 metrů. V celém domě naleznete moderní podlahové topení a chlazení. Rodinný dům disponuje dalšími dvěma garážemi, které se v současnosti využívají pro uskladnění zahradní a sezónní techniky.

Dům je vhodný pro početnou rodinu, která hledá moderní a luxusně zařízený dům na klidném místě pro své útulné rodinné bydlení. Nabídka pouze pro vážné zájemce! Veškerá dokumentace a další informace vám rádi poskytneme na vyžádání. V případě vašeho zájmu či sjednání prohlídky neváhejte kdykoliv kontaktovat Dobrou realitku!

Parametry domu

Cena
25 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 7. 2024
Adresa
Sebuzín
ID
400
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
274 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
190 m2
Podlahová plocha
370 m2
Plocha nemovitosti
2324 m2
Plocha zahrady
2234 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Komunikace
Štěrková, Betonová, Dlážděná
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Dobrá realitka

Dobrá realitka

Velká Dominikánská 102/23, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 56 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslav  Pokorný

Mgr. Miroslav Pokorný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti