Prodej rodinného domu, Rataje nad Sázavou, 264 m2 (ID: 2233128)

Rataje nad Sázavou

18 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 072 Kč /za měsíc

(Cena k jednání je 2537 Kč/ m2 pozemků včetně budov)

Prověřené firmy v Ratajích nad Sázavou

Informace k domu

Představte si svůj dokonalý únik do přírody, kde se spojí rodinné pohodlí a podnikání s rustikálním šarmem dřeva. Tento úchvatný dřevěný domek v srdci Posázaví v Ratajích nad Sázavou je vaší branou do světa klidu a harmonie.

V územním plánu je dovoleno provozovat komerční ubytování, veřejné tábořiště, chatky, dětský tábor. Po změně územního plánu, což bude zhruba za rok, bude povoleno provozovat činnosti zaměřené na poskytování služeb spojených s výrobou a pro navazující zpracovatelské průmyslové a řemeslné provozy, stavby a prostory pro provozování živnostenských činností, kdy nesmí jejich provoz zahrnovat byt správce a byt majitele. Nový majitel si může vybrat, jaké zaměření využije.

S dvěma sousedícími stavebními pozemky o celkové rozloze 7450 m² máte dostatek prostoru pro vytvoření rodinného ráje. Hlavní budova s útulným krbem nabízí prostorné obývací prostory, velkou kuchyň ideální pro rodinná setkání a tři ložnice. Velká krytá terasa s jídelnou je ideálním místem pro rodinná posezení a grilování, zatímco ohniště s posezením přiláká všechny k večernímu táboráku a příběhům pod hvězdami.

Menší z pozemků má celkovou výměru 2822 m² včetně zastavěných ploch. Na tomto pozemku se nachází dřevostavba domu 4+1. Druhý větší pozemek má celkovou výměru 4628 m². Na pozemku je vydané stavební povolení na krytý altán ve tvaru osmiúhelníku a novostavbu skladu/letní kuchyně, jejichž výstavba už probíhá, jak je patrné z fotografií. Dále je vydané povolení na garáž a další chatu. Tato volnost v designu umožňuje budoucímu majiteli upravit areál podle svých představ a potřeb.

Díky vlastní studni s čistou vodou a individuálním vjezdům na oba pozemky máte veškeré potřebné zázemí pro pohodlný rodinný život. A co je nejdůležitější, okolí tohoto úžasného místa nabízí nekonečné možnosti pro rodinné dobrodružství. Objevujte přírodu kolem řeky Sázavy, výlety do okolních lesů či výlety na hrad Český Šternberk jen o kousek dál.

Zanechte za sebou shon velkoměsta a najděte klid a spokojenost pro svou rodinu v tomto malebném dřevěném domě v Posázaví. Jsme přesvědčeni, že to bude místo, kde se vaše rodina cítí opravdu jako doma.

A navíc, máte možnost využít dotace na instalaci solárních panelů. Díky tomu budete mít ekologický a úsporný zdroj energie, který bude efektivně využívat sluneční energii, a to v prostředí bez stínících stromů, což maximálně zvýší výkon solárních panelů.

 

Parametry domu

Cena
18 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání je 2537 Kč/ m2 pozemků včetně budov
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Rataje nad Sázavou
ID
N90564
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
264 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
7450 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Michal Šebor

Michal Šebor

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ratajích nad Sázavou?

Podobné nemovitosti