Prodej chalupy, Nová Pec, 71 m2 (ID: 2233788)

Nová Pec

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Nové Peci

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme chalupy s apartmány s dispozicí 3+kk, v 1. a 2. NP, s užitnou plochou 70,52 m2, terasou (9 m2) a předzahrádkou (cca 100 m2), v domě se třemi bytovými jednotkami. Vstup do dolní části domu vede přes samostatný vchod, který ústí do vstupní chodby se schodištěm vedoucím do horního patra. Pod schodištěm je umístěn menší úložný prostor, vedle něhož se nachází samostatná toaleta.

Hlavní obytný prostor je rozdělen do tří zón: kuchyňské, jídelní a obývací části. Příjemné osvětlení a pohodovou atmosféru zajišťují velká dřevěná francouzská okna. Z obývací části je přístup na terasu a předzahrádku. Celý prostor dotváří moderní krb, který přidává na útulnosti. Po schodišti ve tvaru „L“ vystoupáte do chodby, která spojuje všechny místnosti horního patra. Odtud jsou přístupné dvě ložnice a prostorná koupelna.

Obě ložnice působí vzdušně a světle díky šikmým stropům otevřeným až ke krovu, které jsou ozdobeny masivními trámy. Velká dřevěná francouzská okna poskytují dostatek přirozeného světla a nádherné výhledy do okolní přírody. Také koupelna je vybavena velkými okny, což zajišťuje dostatek světla a přirozené větrání.

K bytu patří i skladovací prostor (4,34 m²) s přístupem zvenku a užívací právo na jedno parkovací místo. Zkolaudován září 2023, k dispozici ihned. Veškeré fotografie a vizualizace jsou pouze ilustrační - byt je bez vybavení. Možnost bytu s vybavením, a nebo bytu v patře. Dále možnost koupě pozemku pro vlastní stavbu. Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 7. 2024
Adresa
Nová Pec
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
71 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
100 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Patrik Paterna

Ing. Patrik Paterna

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Nové Peci?

Top nabídky

Podobné nemovitosti