Prodej bytu 1+kk, Kroměříž, Riegrovo náměstí, 39 m2 (ID: 2234355)

Riegrovo náměstí, Kroměříž

Rezervováno
2 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 629 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Kroměříži

Informace k bytu

Kouzelný byt v srdci historického centra Kroměříže na prodej!

Hledáte nový domov v centru města s bohatou historií a kulturním vyžitím? Tento nádherný byt splňuje všechny vaše požadavky!

Nachází se v srdci historického centra Kroměříže, takže budete obklopeni krásnou architekturou a atmosférou minulých dob. Všechna občanská vybavenost je na dosah ruky – obchody, kavárny, restaurace, školy a kulturní památky.

Byt prošel pečlivou rekonstrukcí, která respektuje původní charakter budovy, ale zároveň přináší moderní pohodlí a vysoký standard bydlení.

Vytápění je zajištěno vlastním plynovým kotlem, což vám umožní mít plnou kontrolu nad spotřebou energií a náklady na vytápění.

Moderní a praktická kuchyňská linka je vybavena elektrickým sporákem a poskytuje dostatek prostoru pro vaše kulinářské dobrodružství.

Plastová okna zajišťují vynikající tepelnou izolaci a nízké náklady na energie. Navíc poskytují klid a ticho uvnitř bytu.

Díky výhodné orientaci je byt po celý den zalitý sluncem, což vytváří příjemnou a útulnou atmosféru.

Plovoucí podlahy v obytných místnostech a keramická dlažba v kuchyni a koupelně jsou nejen estetické, ale i praktické na údržbu.

Kroměříž je známá svým bohatým kulturním životem. Můžete si užít návštěvy galerií, muzeí, koncertů a divadelních představení, aniž byste museli cestovat daleko.

Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají spojení historického kouzla a moderního komfortu v jednom z nejkrásnějších měst České republiky. Přijďte a objevte své nové bydlení, které nabízí nejen pohodlí, ale i jedinečnou atmosféru!

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
2 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 7. 2024
Adresa
Riegrovo náměstí, Kroměříž
ID
2411
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
39 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
39 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Ivan Hošťálek

Ing. Ivan Hošťálek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Kroměříži?

Podobné nemovitosti