Prodej rodinného domu, Kojetín, Čsl. legií, 243 m2 (ID: 2234357)

Čsl. legií, Kojetín

9 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 891 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize)

Prověřené firmy v Kojetíně

Informace k domu

Stylový rodinný dům po kompletní rekonstrukci na prodej!

Hledáte ideální domov pro svou rodinu? Tento nádherný dům s dispozicí 4+1, nacházející se po kompletní rekonstrukci, nabízí vše, co potřebujete pro pohodlné a moderní bydlení.

Moderní kuchyňská linka vyrobená na míru s vestavěnými spotřebiči od firmy AEG (myčka, trouba, chladnička s mrazákem, varná deska, ostrůvkový odsavač par) a pračka se sušičkou (zn. Hoover).

S užitnou plochou 243 m2 budete mít dostatek prostoru pro všechny své potřeby. Velké obytné místnosti poskytují komfort a možnost flexibilního uspořádání interiéru. Podlahy jsou třívrstvé dubové dřevěné nebo keramická dlažba.

Díky kompletní rekonstrukci je dům ve stavu téměř nové stavby, což zajišťuje moderní standardy bydlení, nízké provozní náklady a minimální potřebu dalších investic. Dům je od předání stavby dodavatelem (31.12.2023) v záruce (5 let). Také všechny elektrospotřebiče jsou ve standardní záruční lhůtě.

Prostorná jídelna je ideálním místem pro rodinné obědy a večeře. Velké obytné místnosti jsou světlé a vzdušné, ideální pro odpočinek a trávení času s rodinou.

Do domu je zavedena optická přípojka pro vysokorychlostní internet 1Gb/s od T-Mobile a dále ve všech obývacích místnostech jsou datové (internet) + TV rozvody.

Garáž o velikosti 26 m2 s pohodlnými elektrickými vraty poskytuje bezpečné a komfortní parkování pro váš automobil.

Dvě lodžie, zastřešená terasa a krásný výhled nebo jen relaxace na prostorné zastřešené a současně prosvětlené terase, která je ideální pro venkovní posezení či grilování.

Zahrada o rozloze 303 m2 nabízí dostatek prostoru pro zahradničení, dětské hry nebo odpočinek na čerstvém vzduchu. Je to ideální místo pro letní radovánky s rodinou a přáteli.

Tento dům kombinuje moderní komfort s praktickými prvky, což z něj činí perfektní volbu pro ty, kteří hledají vysoký standard bydlení. Přijďte a přesvědčte se sami o kvalitách tohoto úžasného domu!

Energetický štítek zatím není zpracován, proto je uváděna třída G - mimořádně nehospodárná

Parametry domu

Cena
9 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
6. 8. 2024
Adresa
Čsl. legií, Kojetín
ID
2407
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
243 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
537 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Ivan Hošťálek

Ing. Ivan Hošťálek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kojetíně (okr. Přerov)?

Podobné nemovitosti