Prodej rodinného domu, Litvínov - Chudeřín, Partyzánská, 140 m2

Partyzánská, Litvínov, Chudeřín

4 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 875 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Exklzuvní nabídka domu v Litvínově, Chudeříně, ul. Partyzánská.
Na prodej je cihlový, patrový dům v bloku, který představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají nové bydlení. Nabízí dispozici 5 + 1 s možností vybudování dalšího podkrovního pokoje, což z něj činí skvělou volbu pro rodiny nebo jako investici. Dům je částečně podsklepený, což poskytuje dodatečný úložný prostor a možnosti využití. Před domem oplocená předzahrádka a za domem zahrada o dostačující velikosti okolo 100 m2.
Díky orientaci domu se jedná o značně prosvětlenou nemovitost.

Dům je v současné době vyklizen, staré vybavení již bylo demontováno, což znamená, že je připraven k rekonstrukci podle představ nových majitelů. Tento prostor má velký potenciál a nabízí možnost vytvořit si domov přesně podle svých potřeb a vkusu. Kromě kvalitní betonové střechy a eurooken je však potřeba dům rekonstruovat, což umožňuje novým majitelům přizpůsobit si interiér i exteriér dle vlastních představ.

Lokace domu je dalším z jeho kladů. Nachází se v tiché ulici nedaleko centra města, což zajišťuje snadnou dostupnost všech potřebných služeb. V blízkosti se nachází MHD, cyklostezka, restaurace, park s dětskými atrakcemi a supermarket TESCO, což zaručuje pohodlné a příjemné bydlení. Vzhledem ke klidné lokalitě a možnosti si vybudovat svůj nový domov doporučuji tuto nemovitost všem, kteří hledají nové bydlení pro svoji rodinu nebo investici do nemovitosti s velkým potenciálem.

Parametry domu

Cena
4 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 7. 2024
Adresa
Partyzánská, Litvínov, Chudeřín
ID
185-NP02291
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
94 m2
Plocha nemovitosti
266 m2
Plocha zahrady
88 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 54 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Soudková

Mgr. Jana Soudková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Litvínově?

Podobné nemovitosti