Prodej činžovního domu, Smržovka, Rooseweltova, 790 m2

Rooseweltova, Smržovka

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc

(Nemovitost se prodává jako součást 100% podílu s.r.o.)

Prověřené firmy v Smržovce

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Jedná se o nemovitost v centru obce Smržovka těsně za hranicí CHKO Jizerské hory. Jedná se o stavbu, která prošla několika úpravami a změnami v užívání. Předchozími majiteli byla nemovitost využívána jako bytový dům nebo restaurace s terasou a bowlingem, nynější majitel ji využíval částečně jako dílnu a částečně jako sklad. Nemovitost se prodává jako součást 100% podílu s.r.o.

Budova je před kompletní rekonstrukcí, územním plánem vedená jako plochy smíšené obytné – městské. Lze tedy využít například jako bytový dům (předběžné odhady počítají až s 20 malometrážními byty), bytový dům s komerčními prostory v přízemí, apartmánový dům nebo penzion s restaurací.

Možné je také využít rozsáhlé sklepní prostory, kde se dokonce nachází i vlastní v kamenná nádrž na vodu. Další možnosti nabízí vedlejší stavba na zahradě, která se také dá využít a vystavět nadstavbu s dalšími bytovými jednotkami.

Nemovitost se skládá z vnitřního dvora cca 320 m2, kde je možné parkování, hlavní budovy s terasou, vedlejší stavby (garáž/dílna) a zahrady za domem o velikosti 421 m2. Celková velikost parcel je 1.437 m2 včetně zastavěné plochy. Ve třetím nadzemním podlaží byla vybudována jedna bytová jednotka. Celková podlahová plocha zatím odhadnuta na 790 m2 hlavní budova. Užitná plocha včetně sklepů a vedlejší budovy 1.140 m2. Nemovitost se prodává včetně kompletní projektové dokumentace na přestavbu na 20 bytových jednotek.

Budova je napojena na veškeré dostupné sítě – voda, kanalizace, elektřina.

Smržovka je v současné době využívána jako základna pro milovníky sportu a turistiky. V okolí se nachází několik známých ski center, kolem domu vedou dvě značené turistické trasy a další začínají společně s cyklostezkou 3025 na nedalekém náměstí T.G. Masaryka.

Dojezdové vzdálenosti: Ski areál Tanvaldský Špičák 6 minut, Jablonec nad Nisou 6 minut, ski areál Severák 11 minut, ski areál Bedřichov 15 minut, ski areál Příchovice/Rejdice 17 minut, Liberec 20 minut, ski areál Harrachov 25 minut, Praha – Černý Most 1 hodina.

Parametry nemovitosti

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Nemovitost se prodává jako součást 100% podílu s.r.o.
Aktualizováno
25. 8. 2024
Adresa
Rooseweltova, Smržovka
ID
N1832
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1140 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
639 m2
Podlahová plocha
790 m2
Plocha nemovitosti
1437 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REHYPEX, s.r.o.

REHYPEX, s.r.o.

Veleslavínova 208/9, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Petr Plaček

Ing. Petr Plaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Smržovce?

Podobné nemovitosti