Prodej vícegeneračního domu, Číčovice, 214 m2

Číčovice

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Číčovicích

Informace k domu

Popis nemovitosti:

Nabízíme exkluzivně k prodeji dvě obytné budovy na prostorném pozemku o rozloze cca 2500 m², přičemž zastavěná plocha a nádvoří je cca 900m2. Budovy jsou určeny k rekonstrukci a poskytují jedinečnou příležitost vytvořit si domov podle vlastních představ. Dříve sloužily nejen k bydlení, ale i k podnikání, což otevírá široké možnosti využití. Na fotkách z dronu je krásně vidět uspořádání domů a celého pozemku, které vám pomohou lépe si představit potenciál této nemovitosti.

Lokalita:

Malé Číčovice jsou půvabnou obcí v blízkosti Prahy, která nabízí klidné venkovské prostředí s krásnými výhledy na okolní krajinu. Přímo před domem vede cyklostezka na malebný hrad Okoř, což potěší milovníky cyklistiky a turistiky. Díky blízkosti dálnice D7 je centrum Prahy snadno dostupné, cesta na metro "A" Nádraží Veleslavín trvá autobusem č. 323 pouhých 25 minut. Letiště Václava Havla je vzdálené jen 20 minut jízdy autobusem, což je ideální pro časté cestovatele nebo osoby s pracovními vazbami na letiště.

Specifikace:

Pozemek: 2.502 m²
Zastavěná plocha a nádvoří 901 m2
Územní plán: plochy smíšené obytné - venkovské
Využití: bydlení, podnikání, možnost kombinace obou

Výhody:

Okouzlující výhledy a klidné prostředí
Přímý přístup na cyklostezku
Rychlé spojení do Prahy a na letiště

Těšíme se na setkání v Malých Číčovicích, kde si tato nabídka jistě získá Vaše srdce. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 7. 2024
Adresa
Číčovice
ID
0314-NP00159
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
214 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2502 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Stability

Sofijské náměstí 3404/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Pech

Jan Pech

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Číčovicích?

Podobné nemovitosti