Prodej rodinného domu, Starý Plzenec - Sedlec, 173 m2

Starý Plzenec, okres plzeň-město, Sedlec

25 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 143 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Starém Plzenci

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Toužíte vlastnit novostavbu moderního domu u lesa, na konci ulice a s TOP výhledem na dominantu Plzně na zříceninu hradu Radyně?
V tom případě Vám nabízíme RD se dvěma BJ o vel. 4+kk a 2+kk v 1.PP v obci Sedlec u Starého Plzence. Pozemek má celkem 1970 m², dům má užitnou plochu 173 m², (70 m² 1NP, 73 m² 2NP a 30 m² 1PP). K tomu náleží dílna/sklad 25 m², garáž 18 m² a kryté stání 27 m². Dům byl zkolaudován v r. 2022. Celková spotřeba elektro je 13,5 kWh, tedy cca 7000,- měsíčně. Je zde obecní vodovod, studna s využitím pro zahradu a i obecní kanalizace. Dům byl postaven ze stavebního materiálu VPC a zateplen 30 cm polystyrénu.
Topení / chlazení v 1NP a 2NP pomocí aktivní rekuperace, která zaručuje uvnitř domu neustále čerstvý vzduch, k tomu elektrické topné rohože. Rekuperační jednotka ohřívá také TÚV. Dále designový krb s rohovým sklem do L s akumulací tepla. Všechna okna mají předokenní žaluzie. Chytrá domácnost Loxone, která se ovládá i z mob. tel. Zabezpečení od fi. Jablotron a na celém pozemku je kamerový systém. K domu náleží také 15m studna, kde je stálá hladina vody cca 6m. Dále je zde 16 m³ nádrž na dešťovou vodu a spolu se studní zajišťuje soběstačnost pro zalévání celé zahrady. Automatická závlaha trávníku a také veškerých záhonů (kapková závlaha) vč. vyvýšených záhonů (WoodblocX s životností min 20 let) pro zeleninu, příprava závlahy pro skleník. Vysoké standardy vybavení (dveře Sapeli, spotřebiče AEG / Samsung, odolný lepený vinyl Amtico Spacia , sanita Grohe / Kludi, veškerý nábytek na míru od studia Štuksa, pracovní linka umělý kámen, vstupní dveře a okna v 1NP hliníková. Shoz na prádlo z koupelny 2NP přímo k pračce a sušičce.
Betonový bazén na míru (Bazény Švejnoha) z těžké fólie 3m x 6m x 1,8m s protiproudem a tepelným čerpadlem, slaná voda s automatickou technologií Zodiac, hliníkové zastřešení.
Dílna/sklep vybaven lokální rekuperační jednotkou proti nadměrné vlhkosti a plísním.
Příprava u vjezdu na připojení optického kabelu. Také příprava pro pergolu u HS portálu (elektrika, chytrá domácnost, betonové patky, vsakovací jímka dešťové vody) a pergolu u bazénu.
Brána, branka a plotové dílce v betonové části plotu z hliníku, zbytek pozemku nově oplocen vč. podhrabových desek.
Designové opěrné zdi Stavoblock + ve spodní části 3,5m opěrná zeď z gabionu (vyrovnání pozemku).
Okrasná zahrada vysazena v roce 2023.

Parametry domu

Cena
25 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Starý Plzenec, okres plzeň-město, Sedlec
ID
907302
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
108 m2
Podlahová plocha
173 m2
Plocha nemovitosti
1970 m2
Plocha nebytových prostor
55 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
79 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo JV REALITY GROUP, a.s.

JV REALITY GROUP, a.s.

náměstí T. G. Masaryka 456/22, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Jiřina Vejvodová

Jiřina Vejvodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Starém Plzenci?

Podobné nemovitosti