Prodej bytu 2+kk, Brno, Hvozdecká, 52 m2 (ID: 2238234)

Hvozdecká, Brno

6 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 543 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji pěkný byt 2+kk v osobním vlastnictví. K bytu (52 m2) náleží velká zahrada s terasou (45 m2) na ulici Hvozdecká, Bystrc-Kamechy. K bytu dále patří komora/sklep, která je na patře.
Dispozičně je byt velmi dobře řešen: vstupní chodba s vestavnou skříní, ze které je vstup do prostorné koupelny s WC. V koupelně je okno. Dále je vstup z chodby do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Z kuchyně i obývacího pokoje je vstup na zahradu (45 m2). Za obývacím pokojem je ložnice.
Okna v celém bytě jsou plastová. Podlahy jsou plovoucí, v koupelně a předsíni je dlažba. Vytápění je centrální (teplárny Brno) a dá se regulovat termostatem v bytě. Energetická náročnost budovy: třída C

Byt je nabízen částečně zařízený - vestavné skříně v chodbě a ložnici, botník, sedací souprava, konferenční stolek, obývací stěna, jídelní stůl + židle, kuchyňská linka s vestavnou myčkou a troubou se sklokeramickou deskou, lednicí Samsung. Koupelna s WC je vybavena vanou, umyvadlem se skříňkou, zrcadlovou skříňkou a skříní s úložným prostorem pro pračku a topným žebříkem.

Měsíční náklady energií za byt (počítáno pro 2 osoby) činí: 4330 Kč, dále za elektřinu se platí záloha 1510,-Kč měsíčně

Výměry místností: obývací pokoj s kuchyní (27 m2), ložnice (13 m2), koupelna s WC ( 8 m2), předsíň ( 4 m2), komora/sklep (1,2 m2), zahrada s terasou (45 m2). Celková užitná plocha bytu činí 98 m2.

Velmi žádaná lokalita v blízkosti přírody a Brněnské přehrady. Kousek od bytu je velké multifunkční hřiště / sportoviště. Občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, lékárna, lékaři / zubaři, zastávka MHD do 2 minut). V přilehlých ulicích pár minut od bytu naleznete restauraci a sportovní areál Kam jinam, pekárnu, cukrárnu, večerku, kavárnu, vinárnu, pizzerii a supermarket Albert.

V roce 2025 má být zahájena výstavba / prodloužení tramvajové tratě o 3 zastávky, které přivede obyvatelům novou a komfortní alternativu k automobilům.
V případě financování hypotékou nabízíme vypracování nezávazné nabídky hypotéky a prověření, že na potřebnou výši hypotéky dosáhnete.

Parametry bytu

Cena
6 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
1. 8. 2024
Adresa
Hvozdecká, Brno
ID
0121
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Kohoutek

Ing. Jiří Kohoutek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti