Prodej chaty, Borohrádek, 18 m2 (ID: 2238326)

Borohrádek

1 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 195 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Borohrádku

Informace k domu

„…když chcete utéci z města na vlastní kousek půdy obklopený hlubokými lesy a krásnou přírodou.“

Prodáme zahradní chatu ve výborném stavu v zahrádkářské kolonii na okraji obce Borohrádek. Na rovinatém pozemku v osobním vlastnictví a o výměře 391 m2 stojí chata (cca 17.5m2) s přilehlými přístavky vč. dřevěné komory (cca 1.5 m2), dřevěné kolny (cca 4 m2) a také venkovní zastřešené posezení (cca 12m2). Dřevostavba je napojena na elektřinu 220/380V (vl. elektroměr), užitková voda je převedena na pozemek (v provozu: duben-říjen). Vytápění je olejovým radiátorem, k dispozici přímo na pozemku je venkovní sprcha – mobilní, suché WC, další sociální zázemí je ve společných prostorech kolonie. Přístup k chatě je zajištěn podílem na příjezdové cestě, autem se dá zajet až k pozemku.

Od roku 2015 chata prošla celkovou rekonstrukcí včetně zateplení štítů, nového obložení, rozvodů elektřiny, plastových oken s žaluziemi, zateplení stropu, nové podlahové krytiny(PVC), zpevnění půdního prostoru pro uložení věcí a další. Nemovitost se prodává zařízena (kuchyňská linka, lednička, mikrovlnka, nová postel, jídelní stůl se židlemi a včetně vybavení (stolní okružní pily, sekačky, průmyslového vysavače, elektrických nůžek, žebříků, štaflí, nářadí a další..).

Na pozemku jsou vzrostlé stromy, keře, tůje, rezervoár vody a pečlivě udržovaná zahrádka s vlastními plody.

Nemovitost se nachází v klidné kolonii (po kolejích za kolonií vlaky nejezdí), kde si již několik majitelů uzpůsobilo své chaty k celoročnímu bydlení. Kolonie je doslova obklopena nádhernou přírodou včetně hlubokých lesů s nedalekým přírodním pramenem pitné vody, cyklostezkami, díky kterým jste do několika minut u místních rybníků Fabián a Havlík nebo písníku Na Zamlýní vhodný pro koupání a letní občerstvení. V místě je bezvadná občanská vybavenost včetně sportovišť (tenis, volejbal, sokolovna, workout hřiště), víceúčelového kulturního zařízení nebo restaurací, kavárny a cukrárny.

Prodej této nemovitosti zajišťuje kvalifikovaný realitní makléř – certifikace ISO 17024, certifikační ústav VŠE Praha. Číslo certifikátu 238/2020.

Parametry domu

Cena
1 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 8. 2024
Adresa
Borohrádek
ID
N00221
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
18 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
391 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KALKUS & CO.

KALKUS & CO.

Velké náměstí 132/22, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Petr Kalkus

Petr Kalkus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Borohrádku?

Podobné nemovitosti