Prodej chalupy, Loučná nad Desnou, 150 m2

Loučná nad Desnou

12 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 716 Kč /za měsíc

(vč. právního servisu i provize RK)

Prověřené firmy v Loučné nad Desnou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Nabízíme k prodeji roubenku se dvěma mezonetovými apartmány na pozemcích o výměře cca 1150 m2, v Loučné nad Desnou, místní části Filipová. Roubenka je situována na unikátním, klidném místě v panenské přírodě Hrubého Jeseníku. Chalupa je obklopena loukami a potůčkem, lesní obora je vzdálena cca 150 m. Pozemek se nachází mimo hlavní cestu a železnici, příjezd je bezproblémový, po zpevněné, v zimě udržované cestě.

Prodávaný pozemek kromě roubenky zahrnuje příjezdovou cestu, parkovací stání, venkovní posezení a zelené plochy vč. okrasných dřevin. Roubenka obsahuje 2 mezonetové apartmány se samostatnými vchody. Apartmány jsou nazvány podle nedalekých Jesenických vrcholů Šerák a Kluč.

Roubenka byla zkolaudována v r. 2013 jako rodinný dům o dvou bytových jednotkách. Až do nynějška jsou zde poskytovány služby krátkodobých pronájmů. Jedná se o roky zavedené místo se stálou klientelou.

Prodávané pozemky jsou v územním plánu určeny k výstavbě, je tedy možné volné plochy využít pro další stavbu.

Oba apartmány mají 75 m2 užitné plochy a jsou vhodné pro ubytování až sedmi osob. V 1NP každého apartmánu je předsíň, velká společenská místnost s kuchyní, jídelním stolem, pohovkou, krbovými kamny, dětským koutkem a dále WC. Kuchyň je vybavena vestavnými spotřebiči (lednice, indukční varná deska) kávovarem, varnou konvicí a veškerým nádobím. Po schodišti z masivu se dostanete do 2NP, kde se nachází dvě ložnice s pěti lůžky (3+2) a koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem. Apartmány jsou připraveny i pro děti a obsahují malý herní koutek.

Vytápění je řešeno plynovým kotlem, který se nachází v jednom z apartmánů. Vytápění 1NP je teplovodní podlahové. Ve 2 NP jsou radiátory v ložnicích a el. podlahové topení a otopný žebřík v koupelně. Dále je možnost si v zimě přitápět krbovými kamny. Velmi kvalitní voda je zajištěna z vlastní vrtané studny. Ohřev vody je kombinovaně zajištěn střešními solárními panely a plynovým kotlem. Odpady jsou řešeny prostřednictvím vlastní ČOV.

Nemovitost se nachází ve velmi atraktivní horské oblasti, 10 min. jízdy od areálu Kouty, který je vyhledávaným místem pro zimní i letní vyžití. Nedaleko jsou rovněž termální lázně a aquapark Velké Losiny a dále Dlouhé stráně. Jedná se o ideální příležitost pro pořízení nemovitosti v krásném prostředí Jeseníků, a to v obci s veškerou občanskou vybaveností.

PENB je ve zpracování, proto je prozatím uvedena energetická třída G. Stavba a energetická náročnost však fakticky odpovídá parametrům moderních dřevostaveb.

Pro bližší informace o nemovitosti mne neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
12 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právního servisu i provize RK
Aktualizováno
4. 8. 2024
Adresa
Loučná nad Desnou
ID
2024-08-2
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1150 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

JUDr. Jaroslav Klimeš

JUDr. Jaroslav Klimeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Loučné nad Desnou?

Podobné nemovitosti