Prodej rodinného domu, Rašovice, 188 m2 (ID: 2240897)

Rašovice

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc

(financování od 3 % p.a.)

Prověřené firmy v Rašovicích

Informace k domu

Moderní novostavba RD s dispozicí 6+kk se nachází v klidné lokalitě Rašovice. Užitná plocha o velikosti 220 m2 a pozemek o rozloze 525 m2, s nádherným výhledem do krajiny, poskytuje dostatek prostoru pro vaše pohodlí a relaxaci. Možnost financování od 3 % p.a.

V prvním podzemním podlaží domu se nachází ložnice s šatnou (16 m2), jejíž součástí je koupelna se sprchovým koutem. Otevřený obývací pokoj s kuchyňským koutem (43,8 m2) vás přivítá s výhledem na terasu (26 m2), orientovanou na východ, která poskytuje ideální místo pro ranní kávu. Téměř 5 m široký HS portál zabezpečuje dostatečné prosvětlení obytné místnosti spolu s pohodlným vstupem na terasu. Další místnosti v prvním podlaží zahrnují pracovnu (11,8 m2) a technickou místnost (6,9 m2).

V prvním nadzemním podlaží se nachází garáž (22 m2) a tři samostatné neprůchozí pokoje o velikosti (15 m2, 14,8 m2 a 13 m2), které mají okna orientovaná na východ s výhledem do zahrady. Dále se v patře nachází koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem (8,8 m2). Toaleta se závěsným klozetem je samostatná. Přestože je garáž pouze na jeden automobil, na vlastním parkovacím stáním najdou místo další 2 vozidla. Bezproblémové parkování je možné rovněž na příjezdové komunikaci před domem.

Nosné zdivo o tloušťce 250 mm je zateplené 180 fasádním polystyrenem. Izolační trojskla v dekoru antracit jsou doplněna bílou silikonovou fasádní barvou. Jako střešní krytina pultové střechy byla zvolena UV stabilní PVC folie.

Zdroj vytápění podlahového topení slouží tepelné čerpadlo vzduch-voda, které zabezpečuje rovněž ohřev TUV. Stavba je zvenčí kompletně dokončena, včetně vchodových dveří, zasklení, klempířských prvků, fasády a úprav terénu v okolí domu, rovněž je připojena ke všem sítím. Uvnitř nemovitosti je dokončeno samonosné schodiště i příčky. Zbývá tedy dokončit rozvody sítí, povrchy podlah, příček a stropu, osazení sanitárního vybavení, zásuvek a osvětlení. Pro zájemce, kteří preferují kompletní dokončení na klíč bez kuchyňské linky, je možné vše výše uvedené zrealizovat za cenu 13,9 mil.

Vila je ideální pro rodinu hledající moderní a prostorný dům v klidné lokalitě. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvit si prohlídku. Pomoc při financování je u nás samozřejmostí.

Parametry domu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
financování od 3 % p.a.
Aktualizováno
5. 8. 2024
Adresa
Rašovice
ID
4
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
188 m2
Plocha nemovitosti
525 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Petr Süsser

Petr Süsser

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rašovicích (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti