Prodej bytu 1+kk, Brno, Poznaňská, 29 m2

Poznaňská, Brno

3 999 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 063 Kč /za měsíc

(původní cena 4.190.000 Kč)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte startovací bydlení nebo vhodnou investici? Nabízíme vám útulnou garsonku v atraktivní lokalitě na klidné ulici Poznaňská v Žabovřeskách.

Potěší vás nízké měsíční náklady a výhodná investice:
SVJ: 2.400 Kč.
Elektřina: 990 Kč.

Byt lze aktuálně pronajmout za cca 14.000 Kč/měsíc pro vás jako čisté nájemné!

Nachází se ve 4.NP panelového bytového domu bez výtahu. Byt je ve velmi dobrém stavu (zděné jádro, udržované a obroušené parkety, kvalitní kuchyňská linka se spotřebiči), je ihned obyvatelný. Prodává se jako plně vybavený: lednice a pračka značky Electrolux, myčka značky Bosch, elektrická trouba Zanussi s el. varnou deskou Miele a součástí je také postel a další nábytek (viz foto).

Jako úložný prostor využijete prostornou komoru/šatnu, kde jsou již k dispozici vestavěné police. K bytu náleží také sklep. Dům je zateplený a z přebytkového fondu oprav se plánuje další zvelebení domu.

Žabovřesky jsou jedna z nejvyhledávanější lokalit v Brně. V okolí najdete kompletní občanskou vybavenost, nedaleko kulturní dům Rubín, restaurace, obchody, lékárny, dětské hřiště, MŠ, ZŠ atd. Ideální lokalita s bezproblémovou dostupností do centra města. K vycházkám vybízí nedaleký Wilsonův les, Kraví hora s hvězdárnou, a blízko to budete mít i na brněnskou přehradu.

Ať už hledáte dobrou investiční příležitost nebo nové bydlení, je tento byt pro vás ten pravý! Neváhejte se ozvat a domluvit si prohlídku. Rád vám sdělím více informací. Tomáš Pohlodek

Původní cena: 4.190.000 Kč

Parametry bytu

Cena
3 999 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
původní cena 4.190.000 Kč
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Poznaňská, Brno
ID
12511
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
29 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Tomáš Pohlodek

Tomáš Pohlodek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti