Pronájem bytu 3+kk, Roprachtice, 74 m2

Roprachtice

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie 3000 Kč)

Prověřené firmy v Roprachticích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

V předhůří Krkonoš v obci Roprachtice si můžete pronajmout krásný byt o dispozici 3+kk s terasou, který má nízké energie na provoz (pouze 3000 Kč).

Tento byt se nachází v 1. podlaží (přízemí) a má užitnou plochou 73,9 m². Z bytu je vstup na fantastickou terasu o velikosti 22 m², která může být celá jenom pro vás.

Dům stojí na pozemku o velikosti 1234 m² a disponuje parkovištěm pro 7 aut, bazénem, pergolou, prádelnou a venkovním skladem – to vše bude pro vás k dispozici.

Díky tomu, že se v domě se nacházejí pouze 3 byty, budete mít pocit rodinného bydlení bez velkého počtu sousedů.

Dům je nově kompletně zrekonstruovaný bez známek opotřebení. V celém domě je na podlaze i stěnách speciální kamenný koberec od značky Piedra.

Teplo domu zajišťuje tepelné čerpadlo s rozvodem do podlahového vytápění. V přízemí domu se nachází vyčištěná vrtaná studna s nautilou, která bez problému zásobuje celý dům.

Celý dům je zateplen čedičovou vatou v tl. 16 cm. Ohřev teplé užitkové vody zajišťuje bojler a solární kolektory. Jelikož průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl vypracován, uvádím dle zákonné povinnosti třídu G.

Vzhledem k tomu, že na hory je to opravdu kousek, tak lyžařská střediska jsou v 5 km vzdáleném Vysokém nad Jizerou a 15 km odtud jsou Vítkovice i Rokytnice nad Jizerou.

Připravil jsem si pro vás i virtuální prohlídku, díky které si můžete celý dům projít nejprve z pohodlí vašeho domova.

Další velkou výhodou je také to, že se byt pronajímá vč. veškerého vybavení, které má hodnotu přes 100.000 Kč.

Měsíční náklady na provoz bytu:
Elektřina: 3000,- Kč
Voda: 0,- Kč (vlastní studna)

Nájemné činí 17.000 Kč + energie 3000 Kč. Pokud podnikáte a jste plátci DPH, je zde možnost odečtu (nájemné je již vč. DPH).

Chcete v tomto krásném bytě bydlet?

Hledáme slušného, pracujícího nájemce, který má záměr v bytě bydlet alespoň 1 rok.
Dále stačí zaplatit 3x vratnou kauci vč. energií, tj. 60.000 Kč. První nájemné se platí s předáním klíčů. Za zprostředkování pronájmu se provize platí provize 20.000 Kč.

K nastěhování je tedy potřeba zaplatit 100.000 Kč.

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie 3000 Kč
Aktualizováno
6. 8. 2024
Adresa
Roprachtice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
74 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Jaroslav Kraus

Jaroslav Kraus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Roprachticích?