Prodej rodinného domu, Jáchymov, Fibichova, 110 m2

Fibichova, Jáchymov

4 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 921 Kč /za měsíc

(s provizí RK)

Prověřené firmy v Jáchymově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům s dispozicí 6+1 o podlahové ploše 110 m² a celkovým pozemkem 980 m². Nemovitost se nachází v klidné ulici Fibichova v blízkosti lázeňského centra Jáchymova, okres Karlovy Vary. Tato nabídka představuje výjimečnou investiční příležitost. Dům byl postavený ve 20. letech minulého století. Nabízí čtyři podlaží včetně sklepa, doplněné o prostornou půdu s možností dalšího rozšíření obytné plochy. Ačkoli se nachází nedaleko centra, ulice poskytuje klid i bezpečí. Dům je kompletně napojen na elektrickou energii, městský vodovod, kanalizaci a plyn. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, který efektivně distribuuje teplo do všech místností.
Přízemí nabízí přední pokoj směrem do ulice a kuchyni s výhledem do zahrady. V druhém podlaží zaujme velký světlý pokoj doplněný o klidnou ložnici, zatímco ve třetím nadzemním podlaží najdeme další tři útulné pokoje s částečným podkrovím, ideální pro děti nebo hosty. Dům také disponuje koupelnou s vanou a samostatným WC v mezipatře. Hodnotné jsou původní dřevěné dveře s obložkovými zárubněmi.
Nemovitost zahrnuje dvě pečlivě udržované zahrady. První zahrada, kaskádovitě uspořádaná, je osázena okrasnými dřevinami a květinami a je přístupná jednak od domu po kamenných schodech a ještě ze zadní ulice dřevěnou brankou. Druhá zahrada, situovaná přes ulici, orientovaná na jihovýchod, poskytuje dostatek prostoru a soukromí pro relaxaci i zahradní aktivity. Tato zahrada je v zadní části obohacena protékajícím potůčkem, který dodává místu jedinečnou atmosféru a také okolním lesním porostem. Na tomto pozemku se nachází dřevěná chatka s potenciálem pro modernizaci, což zvyšuje užitnou hodnotu nemovitosti. Před domem je možné zaparkovat automobil, ulice je dostatečně široká.
Město Jáchymov, známé svými lázněmi, je oblíbeným turistickým cílem s vynikající dopravní dostupností a občanskou vybaveností. Blízkost rekreačních areálů na Božím Daru a Klínovci poskytuje výborné sportovní vyžití po celý rok. Tento dům je ideální investicí jak pro sezónní rekreační využití, tak jako celoroční domov i pro větší rodinu.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím našeho makléře.

Parametry domu

Cena
4 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
s provizí RK
Aktualizováno
6. 8. 2024
Adresa
Fibichova, Jáchymov
ID
11413
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
60 m2
Plocha nemovitosti
980 m2
Plocha zahrady
870 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Topení
Ústřední plynové
Voda
Vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Miroslav Kohout

Ing. Miroslav Kohout

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jáchymově?

Podobné nemovitosti