Prodej pozemku pro bydlení, Horní Štěpánov, 1044 m2

Horní Štěpánov

1 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 149 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Horním Štěpánově

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek vhodný pro bydlení i rekreaci v malebné a klidné obci Horní Štěpánov, situované v krásné krajině okresu Prostějov. Pozemek o celkové ploše 1044m2 poskytuje ideální možnost pro výstavbu vašeho vysněného domova či rekreačního sídla. Díky své poloze je tento pozemek ideální volbou pro ty, kteří touží po klidném a příjemném životním prostředí.

Inženýrské sítě jsou k dispozici přímo na hranici pozemku. Díky svému rozloze a potenciálu nabízí tento pozemek neomezené možnosti pro vlastní realizaci vašich plánů a přání. Můžete si zde vybudovat moderní rodinný dům, útulnou chalupu nebo prostor pro relaxaci a odpočinek od každodenního shonu.

Horní Štěpánov je obcí s bohatou historií a malebným okolím, které láká k procházkám a výletům do přírody. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají spojení s přírodou a klidným životním stylem. Rozlehlý pozemek nabízí dostatek prostoru pro zahradu, terasu či bazén, kde si můžete užívat relaxaci a odpočinek.

Tato unikátní nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají ideální místo pro své bydlení či rekreaci. Staňte se součástí této malebné obce a začněte si budovat své vysněné bydlení v jednom z nejkrásnějších koutů Prostějovska. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
1 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 8. 2024
Adresa
Horní Štěpánov
ID
10157
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1044 m2
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jaromír Žák

Jaromír Žák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Horním Štěpánově?

Podobné nemovitosti