Prodej rodinného domu, Třebeň - Horní Ves, 139 m2

Třebeň, Horní Ves

5 290 000 Kč HYPOTÉKA od 25 211 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Třebeni

Informace k domu

Prodej rodinného domu Fryšták - Osvobození

Nabízím k prodeji rodinný dům ve Fryštáku na ulici Osvobození, který se nachází ve vzdálenosti cca 800 m od centra města a pouze cca 300 m od nejbližší autobusové zastávky.

Město Fryšták je vzdálené cca 7 km od krajského města Zlín a jeho občanská vybavenost je velmi dobrá (zdravotní středisko, škola, školka, restaurace, obchody a služby).

Jedná se o klidnou obytnou lokalitu v souvisle zastavěném území obce. Budoucí bydlení nabízí soukromí a klid v nově vznikající slepé ulici.

Rodinný dům je postavený jako samostatně stojící, částečně podsklepený, přízemní, zastřešený sedlovou střechou s možností zřízení obytného podkroví. Půdorys rodinného domu je obdélníkový o rozměru 16,90 x 5,90 m s přístavbou o rozměru 6,70 x 5,90 m (celkový rozměr rodinného domu činí 23,60 x 5,90 m). Objekt je ve stádiu rekonstrukce s otevřenou vnitřní dispozicí. Podsklepená přístavba je přístupná z venku, ale lze dispozičně propojit s rodinným domem. Konstrukce objektu je z cihelných tvárnic, stropy jsou hurdiskové, střecha je sedlová s krovem dřevěným vázaným, okna jsou dřevěná dvojitá.

Stávající rodinný dům je napojený na elektřinu, na jižní hranici pozemku byl nově přiveden vodovodní řad a v severní hranici pozemku byla nově vybudována kanalizace. Dalším zdrojem vody je kopaná studna s pitnou vodou, která je umístěná na hranici pozemku a je společná se sousedem.

Podle platného územního plánu se pozemek nachází v ploše SO.3 - plochy smíšené obytné vesnické, nový území plán zahrnuje pozemek do plochy bydlení individuální s hlavním využitím pro bydlení v rodinných domech.

Tvar pozemku je nepravidelný s orientací na západ. Pozemek je široký 15 - 26 m a dlouhý 55 - 60 m. Na pozemku se nachází několik plodících stromů – tři bohatě plodící ořešáky, jedna višeň, jedna jabloň a dvě švestky.

Celková výměra pozemku: 1318 m² + podíl na soukromé přístupové komunikaci 134 m² (id. 1/3 na pozemku o výměře 402 m²).

Přímo na pozemek jsou přivedeny inženýrské sítě:
- elektřina (napojená do domu)
- nový kanalizační řad
- nový vodovodní řad
- kopaná studna s pitnou vodou

Plynovod je veden ve vzdálenosti cca 50 m.

V případě zájmu o prohlídku či další informace jsem Vám k dispozici.

Parametry domu

Cena
5 290 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Třebeň, Horní Ves
ID
2024-06-14
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
139 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
139 m2
Plocha nemovitosti
1452 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Good move s.r.o.

Dr. Absolona 132, Fryšták

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Gavenda

Jiří Gavenda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třebeni?