Prodej pozemku, Ivančice, Boží Hora, 552 m2

Boží Hora, Ivančice

3 900 000 Kč HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc

(+ provize RK)

Prověřené firmy v Ivančicích

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemku, Ivančice, Boží Hora, výměra 552 m²

V zastoupeni majitele nabízíme k prodeji pěkný stavební pozemek, který se nachází v okrajové části Ivančic, při výjezdu na Oslavany, pod ulicí Vladimíra Menšíka, v klidné, nově zastavěné lokalitě Boží Hora.
Pozemek má výměru 552 m². Součástí pozemku jsou kompletní inženýrské sítě, včetně zbudovaných přípojek - elektřina, zemní plyn, veřejný vodovod, a kanalizace. Pozemek je veden v územním plánu jako stavební, na kterém lze postavit samostatně stojící rodinný dům městského typu o maximálně dvou nadzemních podlažích a podkrovi, se sedlovou střechou, bez dalších regulativ a omezení. Stavební pozemek je rohový, mírný svah, výborně orientovaný na jižní a západní světovou stranu. Ve spodní části má šířku 18 m.
Občanská vybavenost lokality je kompletní, v blízkosti pozemku se nachází nákupní centrum – Tesco a Aventis. V docházkové vzdálenosti je MŠ, ZŠ, gymnázium, veterinář i zdravotní středisko.
Jedná se o prodej jednoho z posledních pozemků v této atraktivní lokalitě.
Město Ivančice má 10 tis. obyvatel, disponuje veškerou občanskou vybaveností. Z Ivančic je velmi dobrá dostupnost do města Brna, na dálniční přivaděč D1 cca 15 km.

Parametry pozemku

Cena
3 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
8. 8. 2024
Adresa
Boží Hora, Ivančice
ID
Iv7/24
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
552 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

IMZ Reality

Divadelní 614/6, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

IMZ Reality

IMZ Reality

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Ivančicích?

Podobné nemovitosti