Prodej rodinného domu, Rostěnice-Zvonovice - Rostěnice, 132 m2

Rostěnice-Zvonovice

8 990 000 Kč HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Rostěnicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu 132 m², pozemek 297 m²

Poslední samostatně stojící dům č. 2, typ C - 5+kk s garáží se nachází na začátku ulice s orientací na jižní stranu. Dispozice 5+kk s rozlohou 132 m² představuje dům s promyšleným designem a velkorysým prostorem.

Tento dům je součástí projektu výstavby 10 RD "Rezidence Rostěnice – Za Humny". Zájemcům nabízíme tři typy domů pro různé potřeby majitelů. K dispozici jsou domy řadové, samostatně stojící a dvojdomky. Parkování je možné rovněž na příjezdové komunikaci před domem. Ostatní domy aktuálně k dispozici jsou na webových stránkách projektu.

Přízemí, s obývacím pokojem a kuchyní spojenými s terasou a zahradou francouzskými okny, tvoří srdce domu. Prostorná a slunná místnost udržuje obyvatele v centru dění. V přízemí se rovněž nachází technická místnost, pracovna, toaleta a zádveří. Horní patro poskytuje maximální soukromí celé rodině. V hlavní ložnici obyvatelé jistě ocení šatnu. Dále zde najdeme dva dětské pokoje. V koupelně se nachází sprchový kout i vana. WC je samostatné.

Během stavby je kladen důraz na zateplení a úsporu energie, využívají se velkoformátová plastová okna s izolačními trojskly a podlahové vytápění v celém domě, které je ovládané chytrým, dotykovým termostatem s dálkovým wifi připojením.

Dům má retenci pro vsak a sběr dešťové vody, kterou lze využít pro zaléváni zahrady. Domy jsou připraveny pro instalaci fotovoltaiky a venkovních žaluzií. Venkovní prostor bude ohraničen plotem.

Je počítáno s dokončením domu na klíč (podlahy, dveře, koupelny vč. sanity) dle rozpočtu pro daný typ domu. Dokončení na klíč garantujeme do 8 týdnů od výběru materiálů. Všichni naši klienti dostanou slevový voucher na kvalitní kuchyňskou linku od Oresi.

Projekt se nachází 4 minuty od nájezdu na dálnici Brno – Olomouc a 5 minut do centra Vyškova.

V obci najdeme všechnu potřebnou občanskou vybavenost: škola, obchod, pneuservis, salon krásy, bio farma s prodejem svých produktů a další. Školka je ve vedlejší obci 2 km daleko.

Energetická třída rodinných domů: B.
Na fotografiích je zachycena celá ulice, prodejní cena se vždy týká jednoho domu.
Vizualizace jsou pouze pro inspiraci.
Klientům zajistíme výhodné financování hypotečním úvěrem.
S dotazy nás kontaktujte. Těšíme se na Vás.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Rostěnice-Zvonovice
ID
0022
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
132 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
297 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Lucie Burianová

Lucie Burianová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rostěnicích?

Podobné nemovitosti