Prodej domu, Přídolí, 629 m2 (ID: 2247845)

Přídolí

36 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 171 565 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Přídolí

Informace k domu

Nabízíme Vám prodej statku Suchý Dvůr na samotě z konce 19.st. o dispozici 10 pokojů, 3WC, 2 koupelny, garáž o výměře 74m2 + 5 stání.Celková pl.pozemků 6345m2, rybník o pl.1200m2, 10 km od Č.Krumlova. Absolutní klid, soukromí a relax na břehu vlastního rybníka Vám poskytne tento objekt vhodný k trvalému bydlení, k rekreaci, ale také jinému společenskému využití. Statek se v podhůří Šumavy, nedaleko obce Přídolí je jedinečný zejména svojí polohou s krásnými výhledy do malebné krajiny.


Statek je dvoupodlažní, má uzavřený travnatý dvůr, který je lemovaný z východní části vzrostlými stromy a ze severní části rybníkem. Obytná část o výměře 515m2 je částečně podsklepená.



V obytné části se nachází 10 obytných místností, dvě koupelny a tři toalety. Všechny obytné místnosti jsou orientovány buď na jih, nebo na západ. Ve všech obytných místnostech je provedena keramická dlažba (převážně v přízemí) nebo plovoucí dřevěná podlaha – v celém patře. Vedle obytné části statku se nachází dalších 6 místností, ve kterých je situována kotelna, sklady, příprava na saunu a v patře případné další obytné místnosti. Celý objekt je střežen kamerovým systémem se záznamem, všechny obytné pokoje jsou vybaveny připojením k satelitní TV, v celém objektu je přístupné wi-fi připojení. Vytápění celého objektu je tepelnými čerpadly vzduch voda, otopný systém je teplovodní s radiátory v každé obytné místnosti. Zdrojem vody jsou dvě nezávislé vrtané studny. Odkanalizování objektu je do tříkomorového biologického septiku s filtrem.

Největší výhodou statku je jeho situování v nádherné přírodě a přitom na dosah krásnému Českému Krumlovu, který je vzdálen 10 km. Milovníci koní ocení nedaleký chov, který se nachází v obci Záluží, vzdálené 1 km od statku. Další nespornou výhodou bude po dobudování dálnice D3 nájezd na dálnici v lokalitě Kaplice – nádraží, který je od statku vzdálen 15 km. Linz je vzdálen ze statku 80 km, Praha se nachází ve vzdálenosti 180 km.

Využijte tuto jedinečnou nabídku v této atraktivní a žádané lokalitě Jižních Čech.

Parametry domu

Cena
36 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Přídolí
ID
2771
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
629 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
6345 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK BOHEMIA s.r.o.

náměstí 14. října 1307/2, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Karolína Grulichová

Karolína Grulichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů v Přídolí?