Prodej rodinného domu, Ρέθυμνο, Řecko, 300 m2

Ρέθυμνο, Řecko

47 800 000 Kč
Prověřené firmy

Informace k domu

Prodej dům Vila, 300m²,

Pospěšte si. Řecko má prozatím nejvíce cenově dostupné bydlení v Evropě – nebude to trvat dlouho. Nárůst cen z každým rokem nabírá rychlost.
„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci. Zadejte nám Vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi.
Nově kompletně zařízená vila s ohromujícím výhledem na moře a město Rethymno. Okouzlující západ slunce obrátí každý obyčejný den na nezapomenutelný.

Dům o celkové rozloze 300 m² s 5 ložnicemi na třech podlažích. Dispozičně rozdělen na dva samostatné apartmány – jeden rodinný velký a druhý menší s jednou ložnicí a vlastní kuchyní. Plně vybavený obytný polosuterén nabízí odpočinek s Home Cinema, nebo v posilovně s biliárem.

Vila je postavena na velkém soukromém pozemku o rozloze 3 200 m². Stavba a interiér domu jsou v nadstandardním provedení v moderním minimalistickém stylu. Promyšlené detaily slouží pro nerušící komfort obyvatelů domu – velký bazén s výhledem na západ slunce do moře, venkovní vířivka, velké terasy kolem domu, kompletně vybavené kuchyně, dřevěné podlahy v ložnicích, domácí kinosál, prádelna, venkovní stolní tenisový kurt, posilovna s biliárem, satelitní anténa atd.
Bez pochyby jedno z nejoblíbenějších vašich míst na zahradě bude velký altán pro posezení s grilem či BBQ. Jeho vkusné designové řešení kombinuje styly tradičního Řecka s moderními vymoženostmi.

Okouzlující přístavní městečko Rethymno leží západně od Heraklionu. Jádro Rethymna je tvořeno půvabnými uličkami, benátskou pevností Fortezza a dalšími historickými budovami a zákoutími. U přístavu a podél pobřežní promenády se nachází řada barů a taveren. Na převážně písčitých plážích s pozvolným vstupem do moře se nabízí spousta možností vodních sportů.

Cena je 1.990.000 € včetně právnického servisu, tlumočení a doprovodu.
Cena neobsahuje notářský poplatek a daň z převodu (3,09 % dle odhadované ceny)

V Řecku Vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také Vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transfer z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, korespondence, jednání s úřady včetně finančních. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Parametry domu

Cena
47 800 000 Kč
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Ρέθυμνο, Řecko
ID
2415
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
3200 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti