Prodej ubytování, Διβαράτα, Řecko, 320 m2

Διβαράτα, Řecko

9 900 000 Kč
Prověřené firmy

Informace k nemovitosti

Prodej komerční Ubytování, 320m²,

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku, a to jak investičních, tak i rezidenčních.

Tentokrát prezentujeme výnosový hotel na Jónských ostrovech o celkové ploše 320 m². Pouhých 300 m k nádherné, malebné pláži s křišťálovou vodou.
Hotel je součástí komplexu, který se skládá ze čtyř budov a má společný bazén, zahradu, společenské prostory. Předmětem prodeje je jedna ze 4 budov. Zajištěný byznys „na klíč“ včetně vybavení personálu a správy.
Dvoupodlažní nemovitost má 11 apartmánů skládajících se z pokoje, kuchyně, sprchového WC a balkonu nebo verandy v závislosti na podlaží. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, TV, lednicí, elektrickým sporákem, postelemi, vestavěnou skříní, komodou atd. Hotel stojí na pozemku o rozloze 2 000 m², který je pokrytý zelení s pečlivě udržovaným trávníkem.

Mezi řeckými ostrovy, kterých je bezmála 3 000, je tento považován za ten nejzelenější a dle mnohých také nejkrásnější. Vděčí za to hlavně své geografické poloze, která zaručuje dostatek slunečního svitu. V jarních měsících doslova září barvami nejrůznějších květů a poupat. Mnohé rostliny lze spatřit jen tu a nikde jinde na světě. Daří se tu mnoha rostlinám, keřům a stromům a to společně vytváří překrásný zelený závoj v kontrastu s tyrkysovým mořem a zlatavým pískem slunných pláží.
Ostrov je spojen s dějinami Řecka od počátků řecké mytologie a je to jeden z nejrozmanitějších ostrovů, kde se spolu potkávají architektura, antická historie, divoká příroda, lahodné moře, bělozlaté pískové pláže, skalnaté a malebné zálivy a je nekonečnou inspirací pro milovníky Art Fotografii či malování.
Cena: 400.000 € (k jednání) včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance, tlumočení a doprovodu. Nemovitost pro vás připravíme, jako výnosové podnikání "na klíč" včetně správy a personálu.
Cena neobsahuje notářský poplatek.
V Řecku Vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také Vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transfer z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, dopisování, jednání s úřady včetně finančních. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.
Více informace po podepsání Confidential Agreement (Dohody o Zachování Mlčenlivosti)

Parametry nemovitosti

Cena
9 900 000 Kč
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Διβαράτα, Řecko
ID
0634
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
320 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
180 m2
Plocha nemovitosti
2000 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CON BRIO

Hlavní 382, Horoušany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Elena Macková

Elena Macková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti