Prodej rodinného domu, Čisovice - Bojov, 185 m2

Čisovice, Bojov

Prověřené firmy v Čisovicích

Informace k domu

Prodej rodinné usedlosti

Nabízíme k prodeji rodinnou usedlost v obci Čisovice, v části obce Bojov, okres Praha-západ. Tento samostatně stojící dům se nachází na zastavěné ploše o rozloze 369m². Celková užitná plocha domu činí 369m². Podlahová plocha domu je 185 m², což zahrnuje 4 pokoje, kuchyně, koupelnu, WC, komoru, předsíň, chodbu a připojenou garáž a kryté garážové stání. Jedná se o přízemní dům, který je v dobrém stavu. Dům je podsklepený. Tento dům se nachází mimo záplavové pásmo.

Tato nemovitost nabízí ideální prostor pro pohodlné bydlení a poskytuje dostatek místa pro celou rodinu, Díky svému rozsáhlému prostoru a praktickému uspořádání je tento dům ideální pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení.

K domu je připojena zahrada se zpevněným vjezdem ke garáži a dalšímu parkovacímu přístřešku o celkové ploše 1.412 m², které je ideální pro relaxaci a zahradní aktivity. Na zahradě za domem se nachází udírna s přístřeškem. Vybavení nemovitosti není součástí nabídky, ale díky rozsáhlému prostoru si můžete navrhnout vlastní interiér a přizpůsobit si dům svým potřebám.

Co se týče odpadu je zde septik s jímku, což zajišťuje efektivní a spolehlivé odstraňování odpadních vod. Dům má vlastní studnu s pitnou vodou a je připojen na elektřinu 240V/400V. V domě je rozvedeno topení s plynovým kotlem. K dispozici je i kotel na pevná paliva. Objekt je připojen k obecnímu plynovodu.

Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě, která poskytuje příjemné a bezpečné prostředí pro život. V okolí se nacházejí veškeré potřebné služby a vybavení, včetně obchodů, restaurací a veřejné dopravy. Přímo v obci je zastávka vlaku i autobusu.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré další informace a domluvíme si prohlídku, při které si budete moci prohlédnout tento rodinný dům na vlastní oči. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
8 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Čisovice, Bojov
ID
316-NP00067
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
185 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
369 m2
Plocha nemovitosti
1781 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Only

Poděbradská 1158/49, Praha 9

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zbyněk Holubovský

Zbyněk Holubovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čisovicích?

Podobné nemovitosti